Monday, May 25, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Studentii romani au castigat toate medaliile de aur si de argint de la cea de-a XVII-a sesiune Markstrat, din Franta

Posted: 25 May 2015 08:34 AM PDT

Studentii Universitatii din Bucuresti au obtinut doua medalii de aur (din doua posibile), doua medalii de argint (din doua posibile) si patru medalii de bronz la cea de-a XVII-a sesiune Markstrat a Programului Intensiv organizat de consortiul DUKENET la Université de Bretagne Occidentale, la Quimper, in Franta, desfasurata in perioada 16-23 mai 2015.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Şcolile profesionale sunt tot mai cautate. Catre ce se orienteaza elevii

Posted: 25 May 2015 06:38 AM PDT

De la an la an, scolile profesionale sunt tot mai cautate. Absolventii de clasa a VIII-a au început sa ia în serios aceasta oportunitate dupa ce au vazut ca angajatorii cauta din ce în ce mai mult "meseriasi" în diverse domenii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cei mai iubiti profesori au fost premiati de studenti la Timisoara!

Posted: 25 May 2015 06:33 AM PDT

   Weekendul acesta a avut loc, la Timisoara, cea de-a opta editie a Galei Profesorului Bologna, un proiect al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) prin care studentii i-au premiat pe marii profesori care le-au marcat studentia si care au reusit sa devina modele autentice pentru tinerele generatii. […] The post Cei mai iubiti profesori au fost premiati de studenti la Timisoara! appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Studentii Universitatii din Bucuresti, premiati la o competitie in Franta. Cate medalii au castigat

Posted: 25 May 2015 06:06 AM PDT

Studentii Universitatii din Bucuresti au obtinut doua medalii de aur, doua medalii de argint si patru medalii de bronz la cea de-a XVII-a sesiune Markstrat a Programului intensiv organizat de consortiul Dukenet la Universite de Bretagne Occidentale, la Quimper, în Franta.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

LauderMUN 2015. Cea mai apreciata dezbatere pentru elevi incepe marti. Detalii, la Adevarul Live

Posted: 25 May 2015 02:53 AM PDT

Conferinta LauderMUN 2015 se va defasura in perioada 26-28 mai 2015, unde sunt invitati sa participe 100 de elevi. Una dintre cele mai apreciate conferinte de tip simulare ONU se afla deja la cea de-a treia editie in Romania. Patru dintre elevii de la Complexul Lauder Reut, care au organizat aceasta dezbatere, au explicat la Adevarul Live conceptul din spatele evenimentului si beneficiile pe care le aduce participantilor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Bac 2015 - Olimpicii sustin luni proba la Limba Romana

Posted: 25 May 2015 02:28 AM PDT

Bac 2015 - Luni se da startul probelor scrise la sesiunea special a examenului de Bacalaureat, dedicata olimpicilor din loturile nationale, care la vara vor fi plecati la competitiile internationale, astfel ca vor fi în imposibilitatea de sustine examenul

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Subiecte Bac-ul olimpicilor 2015. Absolventii de liceu au sustinut astazi examenul la Limba si Literatura Romana

Posted: 24 May 2015 04:05 PM PDT

Luni s-a dat startul probelor scrise la sesiunea special a examenului de Bacalaureat, dedicata sportivilor si olimpicilor din loturile nationale, care la vara vor fi plecati la competitiile internationale, astfel ca vor fi in imposibilitatea de sustine examenul in sesiunea din iunie-iulie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment