Thursday, May 28, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Reincepe lupta pentru universitati curate!

Posted: 28 May 2015 11:44 AM PDT

   Coalitia pentru Universitati Curate a fost relansata ieri, 27 mai, de catre Societatea Academica din Romania (SAR), ANOSR si federatia studentilor din Elvetia VSS-UNES-USU, in cadrul proiectului „Schimbarea Mediului Universitar prin Implicarea Studentilor si Schimb de Bune Practici". Anuntul a fost facut cu ocazia evenimentului de lansare a proiectului, moment in care a fost prezentat […] The post Reincepe lupta pentru universitati curate! appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Bac 2015. Olimpicii afla joi, la ora 18.00, daca au promovat examenul de bacalaureat

Posted: 28 May 2015 04:20 AM PDT

Bac 2015. Rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat vor fi afisate joi, la ora 18.00, iar elevi nemultumiti de note pot depune contestatii pâna la ora 20.00. Ele vor fi rezolvate pâna vineri când se vor publica rezultatele finale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scandal UNATC: Criticul de film Andrei Rus ar putea fi dat afara pentru lezarea imaginii institutiei

Posted: 28 May 2015 04:14 AM PDT

Comisia de Etica a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica a propus desfacerea contractului de munca al lectorului universitar Andrei Rus, din cauza ca acesta ar fi facut afirmatii care ar fi lezat imaginea UNATC, Senatul institutiei urmand sa ia o decizie in perioada urmatoare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Raport SAR: Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai, cele mai transparente institutiii de invatamant superior

Posted: 28 May 2015 02:45 AM PDT

Societatea Academica din Romania si Alianta Nationala a Organizaiilor Studentesti din Romania (ANOSR) au publicat primul raport asupra transparentei universitatilor de stat din Romania, care arata ca Universitatea Politehnica din Timisoara si Universitatea Babes-Bolyai sunt cele mai transparente in ceea ce priveste accestul la informatii pe site-urile oficiale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fructele si laptele in scoli: Ce alimente vor mai primi elevii

Posted: 28 May 2015 01:39 AM PDT

Deprinderile de alimentatie sanatoasa se formeaza devreme, de aceea Uniunea Europeana si statele membre ar trebui sa investeasca mai mult pentru a încuraja copiii sa manânce sanatos si de la producatori locali, a anuntat Parlamentul European.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EXCLUSIV Rezultate BAC 2015: Rata de promovare la sesiunea olimpicilor este de 93%

Posted: 27 May 2015 05:43 PM PDT

Rata de promovare a sesiunii speciale de Bacalaureat 2015 este de 93,3%, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Şcolar Judetean Ilfov pentru ziarul Adevarul. Rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat au fost afisate joi, la ora 18.00, la avizierul centrului de examen, iar elevi nemultumiti de note pot depune contestatii pana la ora 20.00. Ele vor fi rezolvate pana vineri cand se vor publica rezultatele finale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment