Sunday, June 28, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Subiecte Bac 2015 Romana. Elevii sustin luni proba la Limba Romana

Posted: 28 Jun 2015 09:18 AM PDT

Subiecte Romana Bac 2015. Peste 155.000 de absolventi de clasa a XII-a sustin luni proba scrisa a examenului de Bacalaureat, potrivit datelor comunicate de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru „Adevarul". Adevarul.ro va tine la curent cu toate informatiile privind proba de Romana de la Bac, iar la ora 11:00, profesoara Ecaterina Stanca de la Colegiul National „Tudor Vianu" rezolva in direct la Adevarul Live, subiectele primite de elevi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Admitere Liceu 2015. Topul liceelor din Bucuresti

Posted: 28 Jun 2015 08:58 AM PDT

Top licee Bucuresti. Ministerul Educatiei realizeaza in fiecare an un top al celor mai bune licee din tara, iar pe primele doua locuri se afla doua licee din Bucuresti. Este vorba de Colegiul National „Sf. Sava" si Colegiul National „Gheorghe Lazar". Care sunt celelalte licee de top din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Bac 2015. Ce trebuie sa stie candidatii cand intra in sala de examen. Regulile de la Bacalaureat

Posted: 28 Jun 2015 02:32 AM PDT

Bac 2015. Candidatii nu au voie sa intre in salile de examen cu telefoane, ghiozdane, carti si altele asemenea, potrivit metodologiei de organizare a examenului de Bacalaureat. Ei trebuie sa fie deja asezati in banci cu jumatate de ora inainte sa primeasca subiectele si nu au voie sa paraseasca sala de examen mai devreme de o ora si jumatate dupa ce le-au primit.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Bac 2015. Incepe saptamana de foc a Bacalaureatului. Lectii video pe adevarul.ro despre cum se rezolva modele de subiecte la Romana

Posted: 28 Jun 2015 02:00 AM PDT

Bac 2015. Luni, absolventii clasei a XII-a intra in saptamana de foc a Bacalaureatului, cu proba scrisa la Limba si Literatura Romana. Pentru a-i ajuta pe candidati, adevarul.ro a realizat o serie de lectii video despre cum se rezolva subiecte de examen, predate de profesori de la licee de top.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment