Sunday, August 2, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Studentii: Agentia de Credite si Burse de Studii nu isi poate atinge scopul fara un regulament de functionare

Posted: 02 Aug 2015 08:09 AM PDT

Agentia de Credite si Burse de Studii nu poate schimba situatia studentilor defavorizati si ramane doar o alta institutie cu angajati si proceduri, daca nu va fi elaborat si propus spre aprobare un regulament de functionare, sustin reprezentantii Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii si studentii se intalnesc pe litoral, in cadrul singurei tabere de vara care reuneste tinerii romani cu cei moldoveni

Posted: 02 Aug 2015 02:58 AM PDT

Tineri din 22 de judete ale Romaniei si din Chisinau se vor intalni in localitatea Corbu, Constanta, in perioada 03 – 10 august, la cea de-a doua editie a Şcolii de Vara „Tinerii de Azi – Adultii de Maine", organizata de Asociatia Generatiei de Azi si Consiliul Elevilor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un licean roman a castigat Alumni Leadership Award in finala europeana ”Compania anului 2015” de la Berlin

Posted: 01 Aug 2015 12:05 PM PDT

   Echipa de liceeni care a reprezentat Romania la finala europeana a competitiei Compania anului 2015 se va intoarce de la Berlin cu premiul Alumni Leadership Award, acordat lui Vlad Dinu, reprezentantul start-up-ului SmartRead.    Juriul a evaluat abilitatile de lider, spiritul de echipa, atitudinea exemplara si entuziasmul tinerilor din […] The post Un licean roman a castigat Alumni Leadership Award in finala europeana "Compania anului 2015" de la Berlin appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

No comments:

Post a Comment