Tuesday, August 4, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Camin studentesc sau chirie? Harta costurilor de cazare

Posted: 04 Aug 2015 09:30 AM PDT

In cateva orase din Romania, costurile pentru ocuparea unei camere de camin echivaleaza cu chiria pentru un apartament cu doua camere. Chiar daca studentii din camin au mai putine batai de cap cu mentenanta, confortul celor care locuiesc in chirie este incomparabil, arata un studiu ANOSR.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un deputat propune desfiintarea examenelor nationale: Bacalaureatul si Evaluarea Nationala

Posted: 04 Aug 2015 07:50 AM PDT

   Deputatul PNL, Radu Zlati, propune desfiintarea examenelor nationale la sfarsit de ciclu scolar. E vorba de Evaluarea Nationala, examen sustinut de elevii de clasa a VIII-a, respectiv Bacalaureatul sustinut de elevii clasei a XII-a.     Propunerea „radicala" a fost facuta pe blogul personal.    Radu Zlati spune ca aceste […] The post Un deputat propune desfiintarea examenelor nationale: Bacalaureatul si Evaluarea Nationala appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Externele aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania

Posted: 04 Aug 2015 07:08 AM PDT

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 de bursele de studii universitare de doctorat si de cercetare "Eugen Ionescu", pentru care Ministerul Afacerilor Externe (MAE) aloca un milion de euro.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Propunere socanta: Bacalaureatul si Evaluarea Nationala ar putea fi desfiintate

Posted: 04 Aug 2015 05:09 AM PDT

Deputatul liberal Radu Zlati considera ca elevii de-a VIII-a si cei din clasa a XII-a nu ar mai trebui evaluati la sfârsitul ciclului scolar. Acesta propune, într-o postare pe blogul personal desfiintarea tuturor examenelor nationale pentru elevi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Internship platit in marile edituri pentru studentii de la facultatile umaniste

Posted: 04 Aug 2015 03:45 AM PDT

Studentii de la facultatile umaniste din cadrul Universitatii Bucuresti se pot inscrie in stagii de practica platita intr-una dintre marile edituri din Romania, in cadrul unui program finantat cu fonduri europene. In plus, studentii care participa la program beneficiaza si de consiliere in cariera.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Despre ce ii asteapta pe boboci in primul an de facultate, la Adevarul Live

Posted: 04 Aug 2015 01:12 AM PDT

Astazi, la Adevarul Live am discutat cu reprezentantii studentilor, ce ii asteapta pe viitorii boboci in primul an de facultate. In studio, ni s-au alaturat Cristi popescu, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ASUR) si George Velcea, presedintele de onoare al Societatii Studentilor Universitatii din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment