Sunday, September 13, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Pregatirile pentru inceperea noului an scolar – tema videoconferintei ministrului Cimpeanu cu sefii de ISJ

Posted: 13 Sep 2015 10:38 AM PDT

    Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a avut duminica o videoconferinta cu inspectorii scolari generali si inspectorii generali adjuncti, dedicata evaluarii pregatirilor inceputului de an scolar, printre subiectele abordate numarandu-se normarea personalului din invatamantul preuniversitar, incadrarea personalului didactic calificat pe posturile vacante, stadiul distribuirii manualelor in scoli si starea infrastructurii […] The post Pregatirile pentru inceperea noului an scolar – tema videoconferintei ministrului Cimpeanu cu sefii de ISJ appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Abrambureala cu noul an scolar

Posted: 13 Sep 2015 09:41 AM PDT

Modificarile aduse pe ultima suta de metri structurii anului scolar, care debuteaza luni, i-au luat prin surprindere nu doar pe parinti si pe copii, ci si pe operatorii de turism. Acestia sunt profund nemultumiti de decizia oficialilor din Educatie, pe care ii acuza ca n-au luat in calcul faptul ca multi parinti si-au planificat deja vacantele si au platit si sume in avans, pe care le vor pierde

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni scoala. Structura noului an scolar

Posted: 13 Sep 2015 08:39 AM PDT

      Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, anul scolar 2015 – 2016 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 175 de zile lucratoare.    Exceptie vor face clasele terminale de liceu pentru care anul scolar este de 37 de saptamani, din care durata cursurilor – 33 de saptamani, 4 […] The post Peste 3 milioane de elevi si prescolari incep luni scoala. Structura noului an scolar appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Cimpeanu despre noua structura a anului scolar: Modificarile au fost discutate cu sindicatele din invatamantul preuniversitar, fiind agreate

Posted: 13 Sep 2015 08:31 AM PDT

Ministrul Educatiei a precizat, in videoconferinta cu inspectorii scolari pe care a sustinut-o cu o zi inainte de inceperea noului an scolar, ca modificarile au fost discutate cu sindicatele din invatamantul preuniversitar, fiind agreate si sustinute si de Consiliul National al Elevilor (CNE). De asemenea, si CNE a dat un punct de vedere in care precizeaza ca elevii agreaza schimbarea.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Videoconferinta sustinuta de ministrul Sorin Mihai Cimpeanu cu conducerile inspectoratelor scolare judetene

Posted: 13 Sep 2015 07:48 AM PDT

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, a susţinut duminică, 13 septembrie, o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali şi inspectorii generali adjuncţi, dedicată evaluării pregătirilor specifice începutului de an şcolar.

No comments:

Post a Comment