Tuesday, November 27, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Fedorca, despre politicile din educatie: Mai multe ore de practica si implicarea companiilor.

Posted: 27 Nov 2012 06:13 AM PST

Secretarul de stat Stelian Fedorca a declarat marti ca politicile educationale vizeaza, printre altele, adaptarea invatamantului profesional si tehnic la piata muncii, asigurarea unei educatii de calitate si eficiente, prin cresterea numarului orelor de practica, si implicarea companiilor, potrivit Mediafax. Aceste obiective vor fi prezentate cu ocazia participarii la primul forum anual al Strategiei pentru Regiunea Dunarii a Uniunii Europene, care are loc, marti si miercuri, in orasul ...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scrisoare deschisa catre ministrul Educatiei, semnata si de Plesu, Liiceanu, Macovei

Posted: 27 Nov 2012 03:44 AM PST

Mai multi profesori universitari, dar si politicieni, au semnat o scrisoare deschisa catre ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, prin care îi cer retragerea titlului de Doctor premierului Victor Ponta.
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scrisoare deschisa adresata Ecaterinei Andronescu pentru a cere retragerea titlului de doctor detinut de Victor Ponta

Posted: 27 Nov 2012 02:59 AM PST


Profesori universitari, cercetători, membri ai societății civile dar și politicieni, îi cer ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, într-o scrisoare deschisă, să îi retragă titlul de doctor premierului Victor Ponta.

Scrisoarea, semnată de nume prestigioase precum Andrei Pleșu, Dan Grigore, Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismăneanu, Mircea Kivu, Horia Roman Patapievici sau Vladimir Tismăneanu a fost publicată în Revista 22.

Aceștia adaugă că Ecaterina Andronescu, în calitate de profesor universitar, nu poate “ignora” faptul că plagiatul “contribuie într-o covârșitoare măsura la impostură, la confuzia valorilor și în final la scăderea continuă a nivelului de educație”.

Semnatarii precizează că lista nu este închisă. Pentru a semna scrisoarea, se poate folosi formularul pentru comentarii de la finalul articolului. Astfel, introduceți numele în căsuța pentru nume, e-mailul în căsuța pentru e-mail, iar în căsuța comentariu funcția sau profesia și locul de muncă. Nu sunt valabile semnăturile cu nickname!


No comments:

Post a Comment