Saturday, December 1, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Guvernul cauta solutii sa-i scoata pe studenti la vot

Posted: 01 Dec 2012 07:35 AM PST


Guvernul vrea să declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi liberă în universități. Și asta pentru ca studenții care învață în alte zone decât cele de domiciliu să aibă posibilitatea să voteze la alegerile parlamentare în localitățile lor și să poată reveni în timp util, marți, la cursuri.

Decizia nu a fost încă reglementată de Guvern, dar ministrul Educației Ecaterina Andronescu a fost de acord cu această propunere.

Solicitarea pentru acordarea unei astfel de zi libere i-a fost adresată premierului Victor Ponta, sâmbătă dimineața, de către unul dintre tinerii care vizitau sediul Guvernului cu ocazia “Zilei Porților Deschise”.

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România  așteaptă “un răspuns concret” din partea Guvernului la solicitarea privind acordarea gratuității pe transportul în comun, în perioada 7-10 decembrie, se arată într-un comunicat ANOSR.

Foto: newstank.co.uk


Ecaterina Andronescu, la Alba Iulia: Le doresc romanilor sa nu le fie niciodata inselate asteptarile

Posted: 01 Dec 2012 04:42 AM PST

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, sâmbata, la Alba Iulia, ca le doreste românilor "sa nu le fie niciodata înselate asteptarile", iar celor care se angajeaza în viata publica "sa se tina de
Citește mai departe...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment