Thursday, January 17, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ANOSR depune la Guvern o petitie de peste 100 de metri, semnata de 10.000 de studenti

Posted: 17 Jan 2013 03:26 AM PST


ANOSR

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) va depune, vineri, la Guvern o petiție cu revendicările studenților.  Documentul este semnat de peste 10.000 de persoane și are peste 100 de metri lungime.

Studenții cer creșterea bugetului alocat educației în acest an și asumarea unui plan de creștere până la șase la sută din PIB în următorii ani. De asemenea, ei au trecut pe lista de revendicări majorarea subvenției pentru cămine și cantine și o participare mai bună a tinerilor în procese decizionale de importanță majoră pentru universități și societate.

Petiția va fi transmisă și Ministerul Educației, precum și Parlamentului.

După depunerea petiției, reprezentanții ANOSR vor avea, de la ora 15.30, o întâlnire oficială cu ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Mihnea Costoiu.

The post ANOSR depune la Guvern o petiție de peste 100 de metri, semnată de 10.000 de studenți appeared first on Edu-News.ro.

Elevii din clasa a sasea ar trebui sa sustina o evaluare. Ministerul nu a publicat inca metodologia

Posted: 17 Jan 2013 02:06 AM PST


evaluare_intermediara

Elevii din clasa a șasea ar trebui să susțină, de anul acesta, o evaluare intermediară. Rezultatele vor fi incluse în portofoliul elevului, document important pentru admiterea la liceu.

Deși a început al doilea semestru, ministerul Educației nu a publicat încă metodologia de evaluare, informează jurnalul TVR.

În funcție de această evaluare, elevul ar putea fi direcționat înspre un profil sau altul.

Surse din ministerul Educației susțin că evaluarea la clasele a șasea se va desfășura și în acest an, doar în școli pilot. Cum anume se va stabili în curând.

The post Elevii din clasa a șasea ar trebui să susțină o evaluare. Ministerul nu a publicat încă metodologia appeared first on Edu-News.ro.

Petitia ANOSR, NUMAR RECORD de semnaturi. Documentul de 100 de metri lungime, depus la Guvern

Posted: 17 Jan 2013 01:00 AM PST

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din România (ANOSR) a initiat o petitie prin care solicita mai multe beneficii pentru studenti. Acestia vor depune petitia, care a adunat peste 10.000 de semnaturi, la Guvern, Ministerul Educatiei si Parlament.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii din Romania se intalnesc cu ministrul delegat pentru Invatamant Superior. ...

Posted: 16 Jan 2013 11:36 PM PST

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) va avea o intalnire, vineri, cu ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu pentru a discuta pe tema nemultumirilor pe care studentii le au cu privire la bugete si venituri, se anunta intr-un comunicat al ANOSR, remis Romania Libera. ANORS a initiat deja o petitie pe care urmeaza sa o depuna la Ministerul Educatiei, la Guvern si Parlament. In petitie, alianta ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Titan ofera copiilor dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza.

Posted: 16 Jan 2013 10:37 PM PST

Titan desfasoara campania educationala p "Dimineti energizante alaturi de Corn Flakes Fortza", pentru a-i pregati pentru cursuri scolare active pe elevii din clasele I-IV din scolile generale bucurestene. In cadrul acestui eveniment educational, aproximativ 10 000 de elevi din zeci de scoli generale din toate sectoarele capitalei au aflat de la reprezentantele Titan care sunt regulile/recomandarile unei diete corecte si sanatoase, ce alimente ar trebui sa consume pentru a avea dimineti pline de ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

5 greseli in educarea copiilor pe care orice parinte ar trebui sa le evite

Posted: 16 Jan 2013 02:20 PM PST

Nimeni nu este perfect si cu totii mai gresim, mai ales cand este vorba despre educatia copiilor nostri. Chiar daca din cand in cand mai facem si erori in educarea copiilor, este important sa constientizam acest lucru si sa facem tot posibilul sa nu le mai repetam.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment