Sunday, January 5, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii se intorc de luni la scoala

Posted: 05 Jan 2014 05:09 AM PST


elevii-se-intorc-la-scoala

   Peste 3 milioane de elevi se întorc, de luni, la școală.

   Ei vor mai avea doar 3 săptămâni din semestrul întâi care se termină la 31 ianuarie.

   Înainte de începerea semestrului al doilea, elevii vor avea din nou vacanță, între 1 și 9 februarie.

  Cursurile semestrului al doilea vor începe pe 10 februarie și se vor încheia pe 20 iunie. În această perioadă, elevii vor avea vacanță de primăvară, care va începe pe 12 aprilie și se va încheia pe 22 aprilie, după a treia zi de Paști.

  În primăvară vor fi organizate și simulările la bacalaureat. Pentru prima sunt organizate și pentru elevii din clasa a XI-a. Tot în primăvară vor avea loc și simulările de la sfârșitul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a.

  Și în acest an se va desfășura programul “Școala Altfel, Să știi mai multe, să fii mai bun”. Astfel, între 7 și 11 aprilie, elevii vor desfășura numai activități extrașcolare – precum vizitarea muzeelor sau teatrelor.

   În vacanța de vară se va intra pe 21 iunie.

   Cei care susțin bacalaureatul și Evaluarea Națională anul acesta vor termina școala mai devreme – pe 30 mai , respectiv, 13 iunie.

The post Elevii se întorc de luni la școală appeared first on Edu-News.ro.

Unu din trei oameni este obez.

Posted: 04 Jan 2014 11:46 PM PST

Aproximativ 33% dintre adultii din intreaga lume sunt in prezent clasificati ca fiind obezi sau supraponderali, se arata intr-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk, scrie Mediafax. Overseas Development Institute (ODI) a coordonat o cercetare in urma careia s-a constatat o "explozie" globala in ceea ce priveste numarul persoanelor supraponderale si obeze. O "explozie" globala inseamna ca 1,46 de miliarde de adulti din toata lumea ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tinerii de geniu ai Romaniei: "Generatia care ARE POTENTIALUL SA SCOATA TOTUL LA LUMINA"

Posted: 04 Jan 2014 11:37 PM PST

Vacanta e aproape la final, si pentru cei mai multi elevi sau studenti, ea a însemnat distractie prin cluburi sau drumetii la munte, cu prietenii.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii se reintorc la scoala.

Posted: 04 Jan 2014 10:44 PM PST

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN), cursurile semestrului I vor fi reluate luni si se vor incheia vineri, 31 ianuarie, scrie agerpres.ro. Vacanta intersemestriala este prevazuta de sambata, 1 februarie, pana duminica, 9 februarie, cursurile semestrului al doilea desfasurandu-se de luni, 10 februarie, pana vineri, 11 aprilie. Vacanta de primavara este cuprinsa intre 12 si 22 aprilie, iar cursurile se vor desfasura din 23 aprilie pana pe 20 iunie. Vacanta de ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment