Wednesday, January 8, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Pricopie: Fondul clasei gestionat de scoala 10 este ilegal.

Posted: 08 Jan 2014 08:20 AM PST

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a explicat ca fondul clasei poate exista doar ca initiativa a parintilor si este ilegal daca este gestionat de scoala, prin invatatoare, profesori sau director. Ministrul a facut aceste precizari la TVR, in contextul anchetei declansate in cazul invatatoarei de la Scoala nr. 10 din Bucuresti care este acuzata ca cerea cadouri de la parintii elevilor, informeaza Mediafax. Citeste si: Invatatoarea de la Scoala 10, cercetata penal pentru spaga Pricopie a mai ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Consiliul Local va subventiona transportul elevilor.

Posted: 08 Jan 2014 07:10 AM PST

Primarul Emil Boc a anuntat ca autoritatile locale vor plati contravaloarea unui abonament pe doua linii de transport in comun pentru fiecare elev. Elevii din Cluj-Napoca vor beneficia de transport gratuit pe mijloacele noii Companii de Transport Public, fosta Regie Autonoma de Transport Urban Calatori. Anuntul a fost facut de catre primarul Emil Boc, intr-o conferinta de presa. El a precizat ca va exista un acord intre Consiliul Local si Compania de Transport Public, prin care din bugetul ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Asociatiile de parinti fac apel ca cei care au copii la scoala sa denunte colecta de bani

Posted: 08 Jan 2014 03:46 AM PST


colecta-de-bani-in-scoli

Asociațiile de părinți fac apel ca cei care au copii la școală să denunțe colecta de bani.

E vorba de situațiile în care profesorii sau învățătorii le cer elevilor să vină cu bani de acasă pentru diverse investiții.

Președintele Federației Asociațiilor de Părinți, Mihaela Gună spune că identitatea părinților care demască astfel de practici va fi confidențială.

În prezent, în București, este în curs o anchetă a Inspectoratului după ce o profesoară de la Școala nr. 10 ar fi cerut bani părinților pentru cadouri de sărbători.

Acestea urmau să fie oferite conducerii unității și altor angajați.

The post Asociațiile de părinți fac apel ca cei care au copii la școală să denunțe colecta de bani appeared first on Edu-News.ro.

Primele declaratii ale mamei care a filmat-o pe invatatoarea care ar fi cerut spaga

Posted: 08 Jan 2014 02:49 AM PST

Femeia care a filmat-o pe ascuns pe învatatoarea Dana Blându, de la Scoala 10 din Capitala, în timp ce le cerea bani pentru cadouri, a facut primele declaratii dupa scandalul izbucnit. 
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dosarul invatatoarei de la Şcoala 10 acuzata ca cerea cadouri de la parinti a ajuns la Politie

Posted: 08 Jan 2014 01:52 AM PST

Dosarul deschis pe numele învatatoarei de la Şcoala nr. 10 din Capitala acuzata ca cerea cadouri de la parintii elevilor a fost trimis, miercuri, de procurori la Sectia 6 Politie, pentru continuarea cercetarilor, anchetatorii urmând sa stabileasca lista
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Audierile continua in cazul invatatoarei care le cerea parintilor bani pentru cadouri

Posted: 08 Jan 2014 01:17 AM PST

Audierile continua în cazul învatatoarei de la scoala Maria Rosetti din Capitala, care le cerea parintilor bani pentru cadouri. Inspectorii au discutat si marti cu parintii elevilor.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment