Tuesday, March 25, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministrul Mihnea Costoiu: „Programul Operational Competitivitate 2014-2020 va dezvolta competente stiintifice, initiative antreprenoriale si oportunitati financiare in jurul domeniilor de specializare inteligenta relevante pentru Romania”

Posted: 25 Mar 2014 07:20 AM PDT

„Provocările-cheie pentru România pentru orizontul 2020 în cadrul Programului Operaţional Competivitate sunt dezvoltarea şi dinamizarea inovării prin susţinerea cercetării - dezvoltării, stimularea mediului privat pentru inovare şi susţinerea dezvoltării resurselor umane din domeniul Cercetare-Dezvoltare-Inovare (CDI), orientate spre sectoare cu potenţial de creştere", a declarat ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, în cadrul forumului „FONDURI EUROPENE 2014-2020: Noile mecanisme pentru creşterea ratei de absorbţie".

Ministrul delegat Mihnea Costoiu: „Romania este un jucator activ in domeniul industriei de aparare”

Posted: 25 Mar 2014 06:29 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a declarat că angajamentul României pentru dezvoltarea industriei şi tehnologiilor de apărare este un angajament pe termen lung, care va produce rezultate concrete.

MEN a publicat cinci teste suplimentare pentru pregatirea elevilor de clasa a VIII-a la disciplina Matematica

Posted: 25 Mar 2014 03:04 AM PDT

În urma analizării rezultatelor obţinute la simularea Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a, proba scrisă la Matematică, precum şi la solicitarea elevilor, părinţilor, profesorilor, Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat cinci teste suplimentare de pregătire pentru examenul final.

Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj organizeaza cursuri de pregatire pentru admitere

Posted: 25 Mar 2014 02:39 AM PDT

    Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj organizeaza cursuri de pregatire si examen de simulare pentru admitere.     Acestea se vor desfasura pe 5 aprilie, 12 aprilie, 10 mai si 17 mai 2014.    Examenul de simulare va avea loc pe 24 mai 2014, de […] The post Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj organizeaza cursuri de pregatire pentru admitere appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment