Wednesday, March 26, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Sediul Guvernului va fi iluminat in mov pentru a marca Ziua Mondiala a Epilepsiei

Posted: 26 Mar 2014 04:57 AM PDT

    Sediul Guvernului va fi iluminat in mov, incepand cu ora 18.30, pentru a marca Ziua Mondiala a Epilepsiei.     Guvernul roman se alatura astfel si in acest an demersului Asociatiei pentru Dravet si alte Epilepsii Rare.    Tot astazi, incepand cu ora 18.00, se organizeaza flashmob-ul “Purple Salsa” la […] The post Sediul Guvernului va fi iluminat in mov pentru a marca Ziua Mondiala a Epilepsiei appeared first on Edu-News.ro.

Absolventii de medicina care nu au luat rezidentiatul ar putea profesa in limita competentelor

Posted: 25 Mar 2014 11:24 PM PDT

    Absolventii de medicina care nu au luat rezidentiatul ar putea profesa in limita competentelor.     Asta prevede un proiect de lege privind reforma in domeniul sanatatii.   Proiectul Ministerului Sanatatii va da posibilitatea tinerilor absolventi sa fie incadrati in unitatile sanitare publice sau private, inclusiv in cabinetele medicilor […] The post Absolventii de medicina care nu au luat rezidentiatul ar putea profesa in limita competentelor appeared first on Edu-News.ro.

Ministerul Educatiei a publicat teste suplimentare pentru pregatirea elevilor de clasa a VIII-a la matematica

Posted: 25 Mar 2014 12:41 PM PDT

    Ministerul Educatiei a publicat teste suplimentare pentru pregatirea elevilor de clasa a VIII-a la matematica.     Decizia a fost luata la solicitarea elevilor, parintilor si profesorilor, dupa analizarea reultatelor obtinute la simularea evaluarii nationale.     Va reamintim, doar 48,8 la suta dintre elevii de clasa VIII-a prezenti la […] The post Ministerul Educatiei a publicat teste suplimentare pentru pregatirea elevilor de clasa a VIII-a la matematica appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment