Thursday, March 27, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


BAC 2014. Ce spun PROFESORII DE MATEMATICA DE NOTELE DE LA SIMULARE: "Daca nota e 1, atunci..."

Posted: 27 Mar 2014 10:17 AM PDT

BACALAUREAT 2014. Profesorii de matematica spun ca subiectele la examenul de simulare a BACALAUREATULUI 2014 sunt de dificultate medie si cred ca elevii care nu au reusit sa obtina nici macar nota cinci nu au nicio sansa sa promoveze.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mihnea Costoiu: Vom sprijini cultura, limba si civilizatia romaneasca in Republica Moldova

Posted: 27 Mar 2014 09:01 AM PDT

Universitatile din Galati si Iasi vor beneficia în aceasta perioada de atentie si fonduri din partea Ministerului Educatiei pentru continuarea bunei colaborari cu autoritatile din Republica Moldova, a declarat joi, la Galati, Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

MEN a lansat Apelul pentru selectia cadrelor didactice care vor evalua proiectele de manuale scolare

Posted: 27 Mar 2014 08:51 AM PDT

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a lansat, prin Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), Apelul pentru selectia cadrelor didactice care vor evalua proiectele de manuale scolare pentru învatamântul primar, pentru anul scolar 2014-2015.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei

Posted: 27 Mar 2014 02:01 AM PDT

    Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei.     Masura a fost luata in cadrul sedintei de guvern de miercuri.    Banii au fost alocati din Fondul de rezerva bugetara, scrie Mediafax.   Executivul arata ca aceasta suma este necesara pentru finantarea cheltuielilor […] The post Guvernul a majorat bugetul Ministerului Culturii cu aproape 5 milioane de lei appeared first on Edu-News.ro.

„Scoala altfel” de anul acesta: vizite la bordul unui tren Sageata Albastra

Posted: 27 Mar 2014 01:31 AM PDT

    Copiii vor petrece o ora si jumatate intr-un tren Sageata Albastra, special amenajat ca un atelier de imaginatie si creatie, perfect pentru toti cei pasionati de calatorii si tehnologie.     Actiunea face parte din programul “Scoala Altfel” care debuteaza pe 7 aprilie in toate scolile si liceele […] The post „Scoala altfel" de anul acesta: vizite la bordul unui tren Sageata Albastra appeared first on Edu-News.ro.

Vizita ministrului delegat Mihnea Costoiu in municipiul Galati

Posted: 27 Mar 2014 12:53 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Dezvoltare Tehnologică şi Cercetare Ştiinţifică, Mihnea Costoiu, va participa joi, 27 martie, la Galaţi, la Ziua Cercetării şi Cercetătorilor, eveniment găzduit de Universitatea „Dunărea de Jos", în cadrul manifestărilor ştiinţifice şi culturale organizate în luna martie sub genericul Zilele Universităţii.

No comments:

Post a Comment