Friday, March 28, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministerul Educatiei a publicat modele de teste pentru evaluarile claselor a II-a, a IV-a si a VI-a

Posted: 28 Mar 2014 09:57 AM PDT

    Ministerul Educatiei a postat, astazi modele de teste pentru Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, in anul scolar 2013-2014.       Testele au fost elaborate de catre Centrul National de Evaluare si Examinare si se gasesc pe site-ul subiecte2014.edu.ro.     Evaluarile se vor […] The post Ministerul Educatiei a publicat modele de teste pentru evaluarile claselor a II-a, a IV-a si a VI-a appeared first on Edu-News.ro.

EVALUARE NATIONALA 2014. DESCARCA MODELE de SUBIECTE PENTRU CLASA a II-a, a IV-a si a VI-a

Posted: 28 Mar 2014 07:49 AM PDT

EVALUARE NATIONALA 2014 Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a postat vineri, pe site-ul http://subiecte2014.edu.ro/2014/, modele de teste pentru Evaluarile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, în anul scolar 2013-2014.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

DOAR in Romania se poate! PROPUNERE: "pensionari in locul suplinitorilor" si "sponsorizari"

Posted: 28 Mar 2014 03:06 AM PDT

Doar în România se poate asa ceva! De la 1 septembrie, tinerii suplinitori trebuie îndepartati de la catedra si înlocuiti cu profesorii iesiti la pensie.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

De saptamana viitoare vor fi acordate bursele doctorale si post-doctorale

Posted: 28 Mar 2014 01:24 AM PDT

      De saptamana viitoare vor fi acordate bursele doctorale si post-doctorale, oferite prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane.    Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.    Platile au fost intarziate inca din luna octombrie 2013.    Oficialii din […] The post De saptamana viitoare vor fi acordate bursele doctorale si post-doctorale appeared first on Edu-News.ro.

Vicepremierul Liviu Dragnea ii incurajeaza pe elevi si studenti sa invete limba chineza

Posted: 28 Mar 2014 12:26 AM PDT

    Vicepremierul Liviu Dragnea ii incurajeaza pe elevi si studenti sa invete limba chineza.      Si asta pentru ca vrand, nevrand, relatiile economice intre Romania si China se vor dezvolta, a declarat Dragnea.     Intre timp, chinezii le-au promis studentilor romani o bursa din partea companiei Huawei […] The post Vicepremierul Liviu Dragnea ii incurajeaza pe elevi si studenti sa invete limba chineza appeared first on Edu-News.ro.

Profesorii sunt chemati sa evalueze proiectele de manuale digitale

Posted: 27 Mar 2014 11:21 PM PDT

    Profesorii sunt chemati sa evalueze proiectele de manuale digitale. E vorba de cartile pentru invatamantul primar, pentru anul scolar 2014-2015.     Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei, procesul de selectie a candidatilor se va desfasura in perioada 28 martie – 6 mai. Intre 28 martie si  28 […] The post Profesorii sunt chemati sa evalueze proiectele de manuale digitale appeared first on Edu-News.ro.

Patru elevi romani au fost premiati de NASA

Posted: 27 Mar 2014 01:21 PM PDT

    Patru elevi romani au obtinut mentiune la un concurs organizat de NASA.      Premiantii, Victor Badea, Cristian Voica, Ionut Draghici si Alexandra Dobrica sunt elevi in clasa a XI-a la Colegiul National “Ion Minulescu” din Slatina.    Cei patru tineri au realizat proiectul ”PHARAS”. Este vorba de o statie […] The post Patru elevi romani au fost premiati de NASA appeared first on Edu-News.ro.

Ministerul Educatiei, ANUNT IMPORTANT PENTRU TOTI PROFESORII: A inceput procesul de selectie

Posted: 27 Mar 2014 12:29 PM PDT

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a lansat, joi, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, un apel pentru selectia cadrelor didactice care vor evalua proiectele de manuale scolare pentru clasele I si a II-a pentru anul scolar 2014 - 2015.
Citește mai departe...
    

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment