Sunday, April 27, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii olimpici vin in Ploiesti sa dea Bac-ul

Posted: 27 Apr 2014 11:22 AM PDT

    Elevii olimpici vor sustine baclaureatul in Ploiesti.     Ministerul Educatiei a anuntat ca sesiunea speciala a BAC-ului se va desfasura in perioada 17-30 mai. Aceasta este organizata pentru absolventii de liceu care se pregatesc pentru olimpiadele, concursurile sportive si artistice organizate la nivel international.     Probele se vor desfasura […] The post Elevii olimpici vin in Ploiesti sa dea Bac-ul .

Evaluarile nationale nu vor conta la admiterea la liceu

Posted: 27 Apr 2014 11:04 AM PDT

    Evaluarile nationale la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a nu vor conta la admiterea la liceu.       Anuntul a fost facut de Remus Pricopie, Ministrul Educatiei.    Acesta a precizat ca este vorba doar despre o evaluare unitara la nivel national, pentru a testa cunostintele […] The post Evaluarile nationale nu vor conta la admiterea la liceu .

Problemele sistemului spaniol, vizibile in rezultatele la testele PISA

Posted: 27 Apr 2014 10:40 AM PDT

Sistemul spaniol de educatie se bazeaza mult pe cantitatea informatiilor primite la scoala si mai putin pe aplicarea acestora in rezolvarea problemelor, ceea ce se vede in rezultatele testelor PISA, ce plaseaza Spania sub media europeana, arata specialistii Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei, anunt important despre EVALUAREA NATIONALA 2014. Elevii pot rasufla usurati

Posted: 27 Apr 2014 08:34 AM PDT

EVALUARE NATIONALA 2014 Ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, a infirmat duminica, la Caransebes, zvonurile potrivit carora rezultatele elevilor la EVALUARE NATIONALA 2014, introdusa în premiera, din acest an scolar, la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor conta

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cel mai vechi manual de pe care invata elevii din Romania: Abecedarul pentru limba croata, din 1991

Posted: 27 Apr 2014 06:46 AM PDT

Cel mai vechi manual utilizat in sistemul de invatamant din Romania este Abecedarul pentru limba croata, care dateaza din 1991, au declarat reprezentantii Ministerului Educatiei pentru adevarul.ro, dupa ce reprezentantii editurilor au sustinut ca nu exista manuale mai vechi de anul 1997.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Stagii de practica in aparatul de stat pentru studentii scoliti peste hotare

Posted: 27 Apr 2014 04:25 AM PDT

Tinerii scoliti peste hotare pot aplicat pentru stagii de practica de 1-3 luni in vacanta de vara, in principalele institutii ale statului roman, in cadrul celei de-a doua editii a Programului „SMART Internships", dedicat tinerilor (studenti si proaspat absolventi) cu studii la cele mai bune universitati din intreaga lume si creat de Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment