Wednesday, April 30, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


SANCTIUNEA INCREDIBILA aplicata unui invatator care a batut o eleva

Posted: 30 Apr 2014 11:07 AM PDT

Un învatator din Vaslui, care, în urma cu o luna, a batut în timpul orelor de curs o eleva de noua ani care, potrivit medicilor, a avut nevoie de patru zile de îngrijiri medicale, a fost sanctionat cu retinerea a 10 la suta din salariu, pentru

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul austriac al Educatiei va asista Romania la implementarea sistemului dual de invatamant profesional

Posted: 30 Apr 2014 03:30 AM PDT

Ministerul Federal al Educatiei, Artei si Culturii din Republica Austria va colabora cu Ministerul Educatiei din Romania pentru imbunatatirea invatamantului profesional din tara noastra, conform unui memorandum semnat, miercuri, la Palatul Victoria.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dascalii din provincie ar putea urma cursuri universitare de conversie profesionala pentru a avea mai multe specializari

Posted: 30 Apr 2014 12:21 AM PDT

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, poarta discutii cu reprezentantii universitatilor din tara pentru a crea cursuri de conversie profesionala a cadrelor didactice care predau in mediul rural, a declarat el, marti, la o conferinta de presa sustinuta la Iasi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Educatiei este rugat pe Facebook de elevi sa nu permita subiecte grele la BAC

Posted: 29 Apr 2014 11:16 PM PDT

    Ministrul Educatiei este rugat pe Facebook de elevi sa nu permita subiecte grele la BAC.     "Nu vor fi subiecte mai usoare sau mai dificile. Vor fi precum au fost si cele de anul trecut", spune Remus Pricopie.    Ministrul Educatiei, crede ca subiectele de la examenul de bacalaureat […] The post Ministrul Educatiei este rugat pe Facebook de elevi sa nu permita subiecte grele la BAC .

Ministerul Muncii propune cresterea alocatiei zilnice de hrana pentru copiii si adultii institutionalizati

Posted: 29 Apr 2014 10:52 PM PDT

    Ministerul Muncii propune cresterea alocatiei zilnice de hrana pentru copiii si adultii institutionalizati.     Potrivit unei hotarari de guvern aflata in dezbtere publica, alocatia ar creste cu 33%, ceea ce inseamna o crestere medie de 2,3 lei.     In total, peste 93.000 de persoane – copii, […] The post Ministerul Muncii propune cresterea alocatiei zilnice de hrana pentru copiii si adultii institutionalizati .

BACALAUREAT 2014 Listele cu olimpicii care vor sustine examenul in sesiunea speciala

Posted: 29 Apr 2014 10:31 PM PDT

Ministerul Educatiei a publicat listele cu olimpicii care vor sustine examenul de Bacalaureat in sesiunea speciala de anul acesta. In total, este vorba de 107 olimpici sportivi si 51 de olimpici internationali la Chimie, Informatica, Biologie, Matematica, Fizica, Limba Rusa, Astronomie si Astrofizica,  Geografie sau olimpici care isi dau admiterea la universitati din strainatate.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment