Tuesday, April 29, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Adeverinta de salariat nu este o conditie pentru inscrierea copiilor la gradinita

Posted: 29 Apr 2014 10:36 AM PDT

Mai multi parinti au avut probleme la inscrierea copiilor la gradinita, dupa ce le-au fost refuzate cererile in lipsa unei adeverinte de salariat. Oficialii, in frunte cu ministrul Educatiei, sustin insa ca toti copiii trebuie inscrisi fara astfel de conditii preliminare, iar inspectorii din Bucuresti spun ca documentul este necesar abia dupa inscriere, pentru stabilirea tarifului platit lunar.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Senatorii aproba restrictii pentru profesorii de la „Şcoala dupa scoala”

Posted: 29 Apr 2014 07:05 AM PDT

O initiativa legislativa prin care li se interzice profesorilor sa se foloseasca de propriii elevi sau de spatiul scolii pentru a sustine programe de tip after school, din care obtin venituri suplimentare a primit, marti, raport favorabil din partea Comisiei pentru invatamant a Senatului.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Burse pentru liceenii care vor sa devina medici si farmacisti

Posted: 29 Apr 2014 02:51 AM PDT

Elevii claselor a X-a și a XI-a pot câștiga patru burse în valoare de câte 450 de euro, în cadrul unui proiect care îi încurajează pe liceeni să devină farmaciști și medici, în condițiile în care, conform unei cercetări realizate în 2013, tot mai puțini tineri vor să profeseze în domeniul medical.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Despre invatamantul tehnologic si profesional: peste 85% dintre tineri se angajeaza dupa absolvire; in Germania, e o onoare sa fii meserias

Posted: 29 Apr 2014 01:21 AM PDT

Astazi, la Adevarul Live, am discutat despre meseriile si specializarile care se studiaza intr-un liceu tehnologic, de la bijutier la estetician sau croitor. In platou au fost invitati directorul Colegiului UCECOM „Spiru Haret" din Bucuresti, Gabriel Zorzini, impreuna cu doua eleve ale liceului, care studiaza Estetica: Carmen Nuta si Maria Elena Alexandru.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii nu vor merge la ore de 1 si 2 mai

Posted: 28 Apr 2014 10:43 PM PDT

    La doar o saptamana de la vacanta de primavara, elevii vor avea parte de o minivacanta in zilele de 1 si 2 mai.     Acestea au fost declarate libere pentru bugetari iar elevii nu vor merge la ore.     Ziua de 2 mai va fi recuperata […] The post Elevii nu vor merge la ore de 1 si 2 mai .

No comments:

Post a Comment