Monday, April 28, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ADMITERE FACULTATE 2014 Au inceput inscrierile la admiterea in institutiile militare pentru viitorii jandarmi

Posted: 28 Apr 2014 05:53 AM PDT

Jandarmeria Capitalei recruteaza candidati pentru institutiile militare de invatamant care organizeaza concurs de admitere in acest an si pun la dispozitia tinerilor care vor sa devina jandarmi 48 de locuri la scolile de ofiteri si 250 de locuri la scolile de subofiteri.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014 Prima lectie video la Matematica: cum pot fi evitate cele mai comune greseli in rezolvarea exercitiilor

Posted: 28 Apr 2014 01:34 AM PDT

In saptamana 28 aprilie – 4 mai, adevarul.ro va prezenta trei lectii video la Matematica, predate de profesori de la licee de top din Bucuresti. Astazi, profesorul de matematica Adrian Troie, director-adjunct la Colegiul National „Sf. Sava", a prezentat un subiect de la profilul Mate-Info, la Adevarul Live, plecand de la sfaturile pentru liceeni si cel mai des intalnite greseli in lucrarile de la Bac.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere, la Adevarul Live: „Teribilismul tinerilor e mai puternic decat starea de frica si de precautie”

Posted: 28 Apr 2014 01:17 AM PDT

Astazi am discutat alaturi de profesori si de lideri sindicali despre riscurile si responsabilitatile profesorilor in tabere, plecand de la cazul lui Mircea Lascu, condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare dupa ce anul trecut o eleva de 13 ani a murit in tabara de pregatire organizata de el. Concluzia: dascalii trebuie sa-si cunoasca foarte bine elevii, mai ales daca sunt adolescenti care abia asteapta sa incalce regulile.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment