Sunday, May 18, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii romani au castigat medalii de aur la Olimpiadele Internationale de Filosofie si Chimie

Posted: 18 May 2014 11:26 AM PDT

        Romania a castigat mai multe medalii de aur si cate una de argint si de bronz la olimpiadele internationale de Filosofie si Chimie.     Acestea au avut loc in Lituania, respectiv in Rusia, anunta Ministerul Educatiei.     La Olimpiada Internationala de Filosofie, desfasurata in Lituania, […] The post Elevii romani au castigat medalii de aur la Olimpiadele Internationale de Filosofie si Chimie .

Elevii romani, cei mai buni la chimie. Romania a ocupat locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Posted: 18 May 2014 10:19 AM PDT

Elevii romani au obtinut locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie „D. Mendeleev", desfasurata in Rusia. In total, elevii romani au obtinut sapte medalii - cinci de aur, una de argint si una de bronz, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria participarilor Romaniei la competitie. Tara gazda a ocupat locul doi in cadrul competitiei, cu trei medalii de aur, informeaza Ministerul Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O medalie de aur si o mentiune pentru Romania la Olimpiada de Filosofie

Posted: 18 May 2014 10:13 AM PDT

Cei doi elevi, de la doua colegii din tara, care au reprezentat Romania la editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale de Filosofie, desfasurata in Lituania, la Vilnius, au obtinut o medalie de aur si o mentiune, potrivit Ministerului Educatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Medalie de aur pentru Romania la Olimpiada Internationala de Filosofie

Posted: 18 May 2014 09:14 AM PDT

Elevii români au obţinut o medalie de aur şi o menţiune la cea de-a XXII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Filosofie, desfăşurată în perioada 15-18 mai, la Vilnius. Medalia de aur a fost cucerită de Dan Cristian Vulpe, elev la Colegiul Naţional Silvania din Zalău (judeţul Sălaj), iar menţiunea a fost acordată lui Petru Cosmin Vraciu, elev la Colegiul Naţional Decebal din Deva.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romania a obtinut locul I pe echipe la Olimpiada Internationala de Chimie

Posted: 18 May 2014 09:08 AM PDT

Elevii din lotul olimpic de chimie al României au obţinut cinci medalii de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz la cea de-a 48-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Chimie „D. Mendeleev", desfăşurată în perioada 11 - 17 aprilie mai, la Moscova. Este cel mai bun rezultat din istoria participărilor româneşti la această competiţie, în urma căruia România a ocupat primul loc pe echipe.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. Ministerul Educatiei, ANUNT DE ULTIMA ORA. Vine in AJUTORUL ELEVILOR

Posted: 18 May 2014 06:55 AM PDT

Ministerul Educatiei a publicat modele de teste suplimentare pentru a-i ajuta pe elevii de clasa a II-a, a IV-a si a VI-a sa se pregateasca mai bine de evaluarile nationale care vor avea loc începând cu 28 mai, cu o amânare de aproape o luna.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment