Monday, May 26, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ministrul Remus Pricopie a participat la Seminarul pentru pregatirea celei de-a doua Reuniuni Academice a statelor UE si a celor din America Latina

Posted: 26 May 2014 01:21 AM PDT

Ministrul Educației Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, au participat luni, 26 mai, la Seminarul pentru pregătirea celei de-a doua Reuniuni Academice a statelor UE şi Americii Latine ALC - UE, care se va desfăşura în 2015, la Bruxelles.

Romania a fost premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de BNR si Ministerul Educatiei

Posted: 26 May 2014 12:02 AM PDT

    Romania a fost premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de BNR si Ministerul Educatiei.      Tara noastra a fost desemnata castigatoare a "Global Money Week Award" pentru Europa.      Este vorba de un proiect initiat de organizatia neguvernamentala CYFI, in anul 2012, care se desfasoara […] The post Romania a fost premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de BNR si Ministerul Educatiei .

ŞCOALA, DUPA 25 DE ANI. Fost ministru al Educatiei, despre BACALAUREAT: "Trebuie sa facem diferente"

Posted: 25 May 2014 11:52 PM PDT

BACALAUREAT 2014 Gheorghe M. Ştefan a fost ministru al Educatiei în perioada 28 iunie 1990 - 16 octombrie 1991, în Guvernul Roman. Profesorul universitar a vorbit într-un interviu serial acordat în exclusivitate REALITATEA.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Luni incep inscrierile pentru admiterea in invatamantul profesional

Posted: 25 May 2014 11:36 PM PDT

    Luni incep inscrierile pentru admiterea in invatamantul profesional. De asemenea, tot luni, au loc inscrierile la probele de aptitudini si de limba straina pentru admiterea la liceele de profil.    Intre 29 – 30 mai are loc examenul de admitere in liceele care organizeaza preselectie. Rezultatele vor fi publicate pe […] The post Luni incep inscrierile pentru admiterea in invatamantul profesional .

Ministerul Tineretului si Sportului pune la bataie tabere gratuite pentru studenti

Posted: 25 May 2014 11:33 PM PDT

        In vacanta de vara, Ministerul Tineretului si Sportului pune la bataie tabere gratuite pentru studenti.      Cele mai multe sunt organizate la malul marii (85% din locuri) iar restul la munte  (15% din locuri).     Locurile in tabere sunt distribuite in functie de situatiile la invatatura […] The post Ministerul Tineretului si Sportului pune la bataie tabere gratuite pentru studenti .

Inceputul saptamanii da startul inscrierilor pentru examenul de BAC

Posted: 25 May 2014 11:30 PM PDT

    Inceputul saptamanii da startul inscrierilor pentru examenul de Bacalaureat.      Inscrierea candidatilor incepe pe 26 mai si dureaza pana vineri 30 mai pentru sesiunea iunie-iulie.    Prima sesiune a BAC-ului va incepe pe 10 iunie cu evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, care se desfasoara […] The post Inceputul saptamanii da startul inscrierilor pentru examenul de BAC .

No comments:

Post a Comment