Tuesday, May 27, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


EVALUARI NATIONALE 2014 Miercuri incep testele pentru elevii de clasa a IV-a

Posted: 27 May 2014 10:48 AM PDT

Miercuri se da startul la evaluarile nationale care ii vizeaza, in premiera anul acesta, pe toti elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a. Primii sunt cei din clasa a IV-a, care dau maine testul la Limba romana. Subiectele vor fi rezolvate in direct, la Adevarul Live, de la ora 14.00.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

BACALAUREAT 2014 Bac-ul olimpicilor anunta subiecte mai grele la examenele din vara

Posted: 27 May 2014 10:33 AM PDT

Cerintele primite de liceenii care au trecut luni si marti prin probele Bac-ului special prefigureaza subiecte mai provocatoare in sesiunea urmatoare, cel putin la romana si la matematica, spun profesorii. Miercuri are loc ultima proba, cea la alegere conform profilului studiat.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Concursul de matematica „Tomis“ si-a desemnat castigatorii

Posted: 27 May 2014 10:28 AM PDT

Câştigătorii concursului judeţean de matematică „Tomis", aflat la a doua ediţie, au fost, ieri, felicitaţi şi premiaţi de către inspectorii şcolari constănţeni. În runda finală a acestei competiţii au ajuns 70 de elevi din clasele V-VIII. Dintre aceştia, 20 elevi cu premii I, II şi III, alături de opt cadre didactice, au primit diplome de merit din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), dar şi câte o recompensă financiară din partea sponsorului evenimentului. Elevii cu menţiuni au fost şi ei felicitaţi pentru rezultatele obținute şi au primit, la rândul lor, diplome speciale. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

De azi inainte voluntariatul va fi recunoscut ca experienta profesionala

Posted: 27 May 2014 09:33 AM PDT

    De azi inainte voluntariatul va fi recunoscut ca experienta profesionala. Legea Voluntariatului a fost adoptata de Camera Deputatilor, ca for decizional.      Proiectul de lege a fost adoptat si de Senat in luna februarie 2014.      Acesta prevede ca se va incheia un contract scris intre firma si […] The post De azi inainte voluntariatul va fi recunoscut ca experienta profesionala .

Intonarea obligatorie a imnului, in invatamantul primar, adoptata tacit de Senat

Posted: 27 May 2014 08:09 AM PDT

Intonarea imnului național ar putea deveni obligatorie zilnic, la începutul programului școlar, în învățământul primar. Este vorba despre o variantă prescurtată, iar măsura va fi verificată de inspectoratele școlare. Se vor impune și sancțiuni, conform unei propuneri legislative a unui grup de senatori PSD. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. Elevii claselor a IV-a dau miercuri proba de limba romana

Posted: 27 May 2014 06:33 AM PDT

EVALUARE NATIONALA 2014. Toti elevii de clasa a IV-a sustin începând de miercuri, în premiera, evaluarea nationala, prima proba fiind cea de limba româna, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014. Lectia video pentru proba de la Matematica

Posted: 27 May 2014 03:00 AM PDT

Marti am incheiat lectiile teoretice pentru Evaluarea Nationala 2014 (Capacitate 2014), cu lectia la Matematica. Am discutat despre varianta primita de elevi la simularea din februarie si ce tip de subiecte prefigureaza pentru examenul din iunie, in conditiile in care la simulare doar 30,4% au luat note mai mari de 5 la Matematica.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

SUBIECTE BACALAUREAT 2014 Ce subiecte au primit olimpicii si sportivii la Matematica si la Istorie

Posted: 27 May 2014 02:08 AM PDT

Sesiunea speciala a Bacalaureatului 2014 continua marti cu proba scrisa obligatorie specifica profilului studiat. Cei de la Real au examen la Matematica, iar cei de la Uman - la Istorie. Ministerul Educatiei a publicat subiectele si baremele de corectare de la cele doua examene de marti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EVALUARE NATIONALA 2014 13 elevi olimpici dau examenele in sesiunea speciala

Posted: 27 May 2014 02:01 AM PDT

Ministerul Educatiei a publicat lista elevilor de clasa a VIII-a care participa la loturile nationale de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale si care vor trece prin Evaluarea Nationala 2014 mai devreme decat restul copiilor, in perioada 11 – 13 iunie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Miercuri incepe Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a IV-a

Posted: 26 May 2014 10:39 PM PDT

   Miercuri incepe Evaluarea Nationala. Primii testati sunt elevii de clasa a IV-a.    Acestia sustin miercuri proba la limba romana, iar joi la matematica. Evaluarea se va incheia vineri, dupa examenul de limba materna.  Testele urmaresc sa afle daca elevul stie sa scrie, sa citeasca, sa inteleaga un text la prima […] The post Miercuri incepe Evaluarea Nationala a elevilor de clasa a IV-a .

No comments:

Post a Comment