Monday, December 1, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


FOTO VIDEO Cum au sarbatorit tinerii romani Ziua Nationala peste hotare

Posted: 01 Dec 2014 06:51 AM PST

Studentii romani care au plecat la universitati din strainatate au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei cu mese traditionale si petreceri romanesti, de care s-au bucurat alaturi de colegii lor internationali, asa cum fac si tinerii stabiliti peste hotare. Mai mult, filiala Ligii Studentilor Romani din Strainatate din Germania a lansat si o campanie inedita de promovare a tarii noastre in randul strainilor.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Solutiile pentru o educatie nonformala mai buna, pe masa ministrului Educatiei

Posted: 01 Dec 2014 04:28 AM PST

Specialistii din societatea civila, care au creat Grupul de lucru din cadrul proiectului „Educatia nonformala. Tot educatie!", initiat de Fundatia Noi Orizonturi, propun ministrului Educatiei o serie de solutii pentru imbunatatirea activitatilor ce tin de educatia nonformala, din afara orelor clasice de curs, inclusiv un Ghid de buna practica pentru programul Şcoala Altfel.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii, discutii despre bugetul educatiei pe 2015

Posted: 01 Dec 2014 12:15 AM PST

Studenții din întreaga țară discută, la începutul acestei săptămâni, la Alba Iulia, despre bugetul educației și modificări ale sistemului de învățământ superior, în cadrul unei adunări convocate de Liga Studenților din Universitatea din Alba Iulia (LSUA). ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment