Wednesday, December 3, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Educatia timpurie, prioritate pentru Ministerul Educatiei Nationale

Posted: 03 Dec 2014 08:46 AM PST

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, E.S. Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Dan Ben-Eliezer, şi directorul executiv al Asociaţiei OvidiuRo, Maria Gheorghiu, au participat miercuri, 3 decembrie, la videoconferinţa dedicată sprijinirii educaţiei timpurii a copiilor din România.

Oficialii francezi propun inlocuirea notelor la scoala cu o evaluare a competentelor

Posted: 03 Dec 2014 07:45 AM PST

Consiliul superior de programe din Franta, care gestioneaza strategia pe Educatie, a venit cu o propunere care a nascut deja controverse: elevii sa nu mai primeasca note la scoala, ci sa aiba parte de o evaluare pe mai multe niveluri a competentelor acumulate intr-un an si cu accent pe imbunatatirea rezultatelor la materiile-problema.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Costoiu: Romania va contribui la crearea celei mai noi rachete europene

Posted: 03 Dec 2014 06:31 AM PST

Romania s-a alaturat partenerilor europeni in doua programe ale Agentiei Spatiale Europene (ESA) de importanta strategica: Statia Spatiala Internationala (ISS) si dezvoltarea rachetei Ariane 6, a anuntat Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Ştiintifica si Dezvoltare Tehnologica.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Pricopie, despre cazul de la Şcoala „I. G. Duca”: „A fost decizia scolii de a transforma sala de sport in sala de curs”

Posted: 03 Dec 2014 01:55 AM PST

Conducerea Şcolii Gimnaziale nr. 146 „I. G. Duca" din Capitala este cea care a decis sa transforme sala de sport in sala de cursuri, asta dupa ce, anterior, fusese tot sala de clasa, ca atare se face responsabila de incidentul de marti dupa-amiaza, a declarat ministrul Educatiei Remus Pricopie. O eleva de 13 ani a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost lovita in timpul orei de Educatiei Fizica, curs ce se desfasura pe holul institutiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mihnea Costoiu: „Romania va detine o parte din Statia Spatiala Internationala si va contribui la dezvoltarea celei mai noi rachete europene, Ariane 6”

Posted: 03 Dec 2014 01:41 AM PST

România s-a alăturat partenerilor europeni în două programe ale Agenției Spațiale Europene (ESA) de importanță strategică: Stația Spațială Internațională (ISS) și dezvoltarea rachetei Ariane 6, anunţă Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică.

BACALAUREAT 2015. Elevii de liceu sustin, miercuri, simularea la Limba romana

Posted: 03 Dec 2014 01:40 AM PST

Elevii claselor a XII-a susțin, începând de miercuri, simulări la nivel județean la examenul de Bacalaureat. În 3 decembrie, elevii susțin simularea la Limba Română, în 4 decembrie, la proba obligatorie a profilului, i ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studentii Romani din Strainatate au Sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii

Posted: 03 Dec 2014 01:22 AM PST

   Membrii Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii prin evenimente si intalniri tematice. Astfel, LSRS continua traditia inceputa in 2009, reusind ca prin intermediul filialelor din intreaga lume sa contribuie la promovarea culturii nationale si a […] The post Studentii Romani din Strainatate au Sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei in toate colturile lumii .

Pricopie critica atitudinea scolilor fata de incidentele petrecute in incinta lor

Posted: 03 Dec 2014 12:39 AM PST

Ministrul Educației, Remus Pricopie, a arătat că atunci când incidentele se petrec în curtea școlii, scuzele din partea unității de învățământ "nu prea se mai justifică", conform Agerpres. Ministrul a comentat în legătură cu un incident petrecut marți seară, la Școala "I.G. Duca" din București, când o elevă de 13 ani s-a rănit, în timpul orei de sport, care se desfășura pe hol. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment