Monday, September 21, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Se pregatesc amendamentele la Legea Tinerilor!

Posted: 21 Sep 2015 10:22 AM PDT

   La finele saptamanii trecute, a avut loc la Bucuresti cea de-a doua editie a Consiliului National al Tinerilor din Romania, eveniment care a reunit la Bucuresti peste 200 de tineri din intreaga tara, cu scopul de a actualiza cadrul legislativ romanesc in domeniul tineretului.    Forumul Tinerilor din Romania […] The post Se pregatesc amendamentele la Legea Tinerilor! appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

STUDIU La ce meserii viseaza olimpicii romani

Posted: 21 Sep 2015 10:10 AM PDT

Un studiu arata ca doar 8% din olimpici vor sa se intoarca in sistemul care i-a format si sa devina profesori la randul lor, in conditiile in care educatia romaneasca se confrunta cu o adevarata criza de personal didactic de calitate. Coordonatorul lotului olimpic de matematica, profesorul Radu Gologan, spune ca salarizarea este motivul principal pentru care tinerii geniali nu sunt atrasi de aceasta meserie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doua medalii de argint si o medalie de bronz la Olimpiada Internationala de Ştiinte ale Pamantului

Posted: 21 Sep 2015 06:58 AM PDT

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut doua medalii de argint si o medalie de bronz la a IX-a editie a Olimpiadei Internationale de Ştiinte ale Pamantului (International Earth Science Olympiad - IESO), care a avut loc in Brazilia, in perioada 12-20 septembrie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Doua medalii de argint si o medalie de bronz: palmaresul olimpicilor romani la Olimpiada Internationala de Ştiinte ale Pamantului

Posted: 21 Sep 2015 04:32 AM PDT

Lotul olimpic al României a obţinut două medalii de argint şi o medalie de bronz la a IX-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad - IESO), desfăşurată în Brazilia (Pocos de Caldas), în perioada 12-20 septembrie.

No comments:

Post a Comment