Wednesday, September 23, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


STUDIU Viata de student - ce ii nemultumeste pe tineri

Posted: 23 Sep 2015 09:56 AM PDT

Studentii sunt nemultumiti de conditiile din camine, de modul in care sunt acordate bursele sociale si atrag atentia ca nu au destui consilieri si nici medici in cabinetele medicale din universitati, potrivit raportului proiectului "Politici publice privind echitatea in Invatamantul superior", realizat cu fonduri POSDRU pe opt universitati de stat.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

VIDEO Directorii de scoli din Bacau nu-i lasa pe elevi si studenti sa bata mingea in curtile unitatilor de invatamant

Posted: 23 Sep 2015 09:19 AM PDT

Nicio scoala din Bacau nu respecta prevederile unei hotarari locale care reglementeaza modul in care elevii si studentii pot folosi terenurile de sport, in afara orelor. Sunt concluziile unui reportaj video realizat de reprezentantii Asociatiei Elevilor din Bacau (AEB). Ei au verificat daca scolile din oras ofera acces la terenul de sport, paza si program afisat la avizier, asa cum prevede o hotarare locala din 2009.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Parintii, socati de manuale de clasa I. Nu le-au venit sa creada ca micutii lor pot invata asa ceva

Posted: 23 Sep 2015 09:01 AM PDT

Parintii din Timisoara ai caror copii tocmai au început clasa I sunt de-a dreptul revoltati. Ei au constatat socati ca unele manualele si auxiliarele de clasa I, indiferent de locul în care au fost tiparite (toate au fost aprobate de Ministerul Educatiei) nume si

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Peste 100 de liceeni clujeni au absolvit programul de educatie in IT initiat de Fortech

Posted: 23 Sep 2015 07:29 AM PDT

   Editia 2015 a programului de mentorat si educatie practica "Descopera-ti pasiunea in IT", dedicat elevilor clujeni a ajuns la final.    Data de 21 Septembrie a marcat incheierea cu succes a editiei pilot ce s-a desfasurat in perioada martie-septembrie 2015. Gandit ca un program de orientare in cariera, editia […] The post Peste 100 de liceeni clujeni au absolvit programul de educatie in IT initiat de Fortech appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Peste 5.000 de liceeni romani vor invata la scoala sa faca antreprenoriat social, in cadrul unui amplu program european

Posted: 23 Sep 2015 05:52 AM PDT

Un program european pentru promovarea antreprenoriatului social, care prevede elaborarea unei curricule nationale dedicata acestui domeniu de interes si care va putea fi folosita gratuit in invatamantul liceal, va debuta in Romania, in luna octombrie, printr-un proiect pilot la Colegiul Economic „Partenie Cosma", din Oradea.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

World Education Fair se intoarce la Bucuresti, in weekend, cu ofertele unor universitati de renume international

Posted: 23 Sep 2015 05:36 AM PDT

World Education Fair, cel mai mare targ de consultanta educationala la care universitatile de elita din strainatate vin sa isi prezinte programele de studiu tinerilor romani, se desfasoara in perioada 26-27 septembrie, la Hotel Athénée Palace Hilton din Bucuresti, intre orele 10.00 si 17.00.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii de clasa a III-a vor avea manuale noi la 4 materii, in octombrie. Variantele digitale au fost publicate. Manualul de Religie de la clasa I a fost contestat

Posted: 23 Sep 2015 04:59 AM PDT

Elevii de clasa a III-a vor avea pe bancile scolii, din data de 12 octombrie, manuale scolare noi in varianta print la patru materii, au anuntat reprezentantii Ministerului Educatiei. De asemenea, si la clasele I si a II-a au fost adaugate cateva titluri noi. Manualele digitale pentru clasa a III-a au fost deja publicate pe mauale.edu.ro, in timp ce opt manuale au fost contestate, printre care si cel de Religie de la Clasa I.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Burse de 100.000 de lei pentru copiii de 6-20 de ani care vor sa faca performanta in arta si design, stiinte exacte si sport

Posted: 23 Sep 2015 01:41 AM PDT

Tinerii cu varste cuprinse intre 6-20 de ani care au talent in arte, design, stiinte exacte sau sport pot sa aplice la programul "Mobilizam excelenta", intre 21 septembrie si 30 octombrie, pentru burse in valoare totala de 100.000 de lei. Solicitarile pot fi inscrise numai de copii din Bucuresti si judetul Ilfov.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment