Sunday, December 9, 2012

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Andronescu: CURSURILE, SUSPENDATE luni si in Suceava, e posibil sa nu se faca ore nici in Harghita

Posted: 09 Dec 2012 09:05 AM PST

Cursurile elevilor vor fi suspendate, luni, în judetul Suceava, fiind posbil ca acest lucru sa se întâmple si în Harghita, ”pentru ca tot judetul este acoperit de zapada”, a declarat, duminica, pentru NewsIn, ministrul
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

ŞCOLI INCHISE luni si in Suceava

Posted: 09 Dec 2012 06:38 AM PST

Şcolile din judetul Suceava vor fi închise luni din cauza ninsorii, potrivit unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

10 decembrie, zi libera pentru studenti

Posted: 09 Dec 2012 06:28 AM PST

Studentii vor avea zi libera luni, 10 decembrie, dupa alegerile parlamentare, pentru a reusi sa revina la cursuri daca au fost în localitatile de domiciliu sa îsi exercite dreptul de vot.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Inspectoratele pot aproba la cererea scolilor suspendarea cursurilor din cauza zapezii

Posted: 09 Dec 2012 06:15 AM PST


Inspectoratele școlare pot aproba, la cererea unităților de învățământ, suspendarea cursurilor în cazul căderilor abundente de zăpadă sau a viscolului. Până acum județele Timiș și Suceava au luat o astfel de decizie, a declarat pentru Mediafax, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu. 

Modificarea structurii anului școlar se aprobă cu condiția recuperării orelor pierdute.

Meteorologii au prelungit până luni la ora 11.00 avertizarea cod galben de ninsori, ploi, polei și viscol pentru București și 29 de județe din jumătatea de est a țării. E vorba de Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Galați, Vrancea, Covasna, Harghita, Brașov, Bacău, Vaslui, Iași, Neamț, Suceava, Botoșani și parțial în Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Sibiu și Vâlcea.

Ce spune ministrul Andronescu despre INCHIDEREA ŞCOLILOR

Posted: 09 Dec 2012 06:00 AM PST

Inspectoratele scolare pot aproba, la cererea unitatilor de învatamânt, suspendarea cursurilor în situatii deosebite, bine fundamentate, în cazul caderilor abundente de zapada sau a viscolului, pâna acum doar judetul Timis
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

UPDATE: Elevii din patru judete vor sta maine acasa

Posted: 09 Dec 2012 05:52 AM PST


Mâine, toți copiii din județul Timiș vor sta acasă.

Inspectoratul Județean Timiș le-a acordat zi liberă elevilor de liceu, de la școlile generale și la grădinițe din cauza zăpezii care a acoperit în ultimele două zile toate drumurile din județ.

Și școlile din județul Suceava vor fi închise luni din cauza ninsorii, potrivit unei decizii a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.

Datele centralizate de Ministerul Educației, arată că 3 școli din județele Arad și Vâlcea sunt în imposibilitatea de a-și desfășura activitatea instructiv-educativă din cauza drumurilor blocate de căderea abundentă a zăpezii. În această situație se află Școala cu clasele I-VIII din comuna Dorobanți, județul Arad și două școli generale din localitățile Voineasa și Mălaia, județul Vâlcea.
Alte 20 de unități de învățământ din județul Dâmbovița riscă să nu își poată primi elevii din cauza lipsei de energie electrică.

Orele de la disciplinele de luni vor fi recuperate în funcție de programarea pe care o va face fiecare școală, în parte, scrie Agerpres.

Studentii informeaza elevii despre virusul HPV

Posted: 09 Dec 2012 05:38 AM PST


În perioada 10-14 decembrie, studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" Iași, vor merge la elevii claselor IX-XII de la  Liceul Teoretic "G.Ibrăileanu"  și Liceul Economic Nr. 1  pentru a încerca să introducă noțiuni minime și elementare despre factorii de risc privind infectarea cu HPV  și modalitățile de prevenire ale infecțiilor HPV și cancerului de col uterin.

Proiectul are drept scop  informarea elevilor indiferent  de sex, având în vedere faptul că și persoanele de sex masculin se pot infecta cu HPV și pot transmite mai departe acest virus.

Veste buna pentru elevi! Toate scolile din Timis vor fi inchise luni

Posted: 09 Dec 2012 05:05 AM PST

Elevii din Timis vor sta acasa luni. Cursurile vor fi suspendate în toate scolile, liceele si gradinitele din cauza ninsorii, dar si a viscolului.
Citește mai departe...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Andronescu, despre scolile afectate de zapada: Cursurilor pot fi SUPENDATE la CERERE.

Posted: 09 Dec 2012 03:14 AM PST

Inspectoratele scolare pot aproba, la cererea unitatilor de invatamant, suspendarea cursurilor in situatii deosebite, bine fundamentate, in cazul caderilor abundente de zapada sau a viscolului, pana acum doar judetul Timis luand o astfel de decizie, a declarat, duminica, ministrul Educatiei, potrivit Mediafax. "Inspectoratele scolar pot lua decizia suspendarii cursurilor daca sunt situatii speciale. Pana acum nu am primit informatii privind suspendarea cursurilor decat in judetul Timis", a ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Timis: Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant, din cauza ...

Posted: 09 Dec 2012 01:25 AM PST

Cursurile vor fi suspendate, luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ), potrivit Mediafax.Inspectorul scolar general din judetul Timis, Cornel Petroman, a declarat ca s-a luat decizia ca luni, 10 decembrie, toate unitatile de invatamant din judet sa ramana inchise din cauza zapezii, decizia putand fi prelungita si pentru ziua de marti, in functie de conditiile ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment