Monday, April 8, 2013

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


In primul trimestru din 2013, platile efectuate prin proiectele POSDRU au crescut cu 40,19%, comparativ cu perioada 2009-2012

Posted: 08 Apr 2013 04:38 AM PDT

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, au participat luni, 8 aprilie, la conferinţa „Rezultate Sustenabile în Proiecte Strategice cu Finanţare din Fonduri Structurale prin POSDRU", desfăşurată la Universitatea Politehnica Bucureşti.

Care sunt ofertele de la licenta si masterat la SNSPA

Posted: 08 Apr 2013 01:49 AM PDT


snspa

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a prezentat oferta educațională în săptămâna 1-5 aprilie cu ocazia Zilelor Porților Deschise.

Instituția pune la bătaie 550 de locuri la buget la licență și 760 la taxă.

Taxa de admitere la examen este de 150 de lei.

Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA oferă două specilizări la licență: administrație publică și administrație europeană. În total sunt 160 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, candidații pot opta pentru studii administrative europene, managementul sectorului public, spațiul public european și puterea executivă și administrația publică pentru care există, în total, 108 locuri la buget.

De asemenea, mai există și masteratele executive: guvernare modernă și integrare europeană, capacitate administrativă și aquis comunitar, managementul afacerilor publice.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice oferă specializări la licență în comunicare și relații publice, psihologie și publicitate.  Pentru acestea există 195 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, tinerii pot studia : managementul proiectelor, publicitate, comunicare și relații publice, management și comunicare în afaceri, comunicare politică, marketing politic și electoral, comunicare managerială și resurse umane, comunicare audio-video.

La Facultatea de Management, specializarea de licență este management cu 35 de locuri a buget și 100 la taxă.

Facultatea de Științe Politice oferă specializările sociologie, relații internaționale și științe politice la licență cu 160 de locuri la buget și 220 la taxă.

La masterat, studenții pot alege între teorie și analiză politică, politici, gen și minorități, politici publice și integrare europeană, management și guvernare, științe politice, guvernare și societate, politici de dezvoltare locală și regională, studii fundamentale în sociologie și antropologie.

The post Care sunt ofertele de la licență și masterat la SNSPA appeared first on Edu-News.ro.

Un elev roman a fost admis la 11 universitati de prestigiu din SUA

Posted: 08 Apr 2013 01:23 AM PDT


kis-alex-mihai

Kis Alex Mihai, din Satu Mare, elev la un liceu din București, are de ales între 11 universități de prestigiu din America.

Băiatul este în prezent elev în clasa a XII-a și se gândește ca după examenul de BAC să își continue studiile la Universitatea Stanford din Statele Unite ale Americii.

El a reușit însă performanța de a fi admis la 11 facultăți de prestigiu de peste Ocean.

Kis Alex Mihai este membru al lotului național de fizică pentru a treia oară consecutiv. Tânărul a câștigat medalia de argint și premiul special pentru cea mai bună lucrare practică la Olimpiada Internațională de Fizică din Rusia

The post Un elev român a fost admis la 11 universități de prestigiu din SUA appeared first on Edu-News.ro.

No comments:

Post a Comment