Friday, May 23, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Romania, premiata la New York pentru programul de educatie financiara derulat de catre Banca Nationala a Romaniei si Ministerul Educatiei Nationale, in cadrul proiectului international „Global Money Week"

Posted: 23 May 2014 06:14 AM PDT

România a fost desemnată câştigătoare a „Global Money Week Award" pentru Europa, joi, 22 mai, la New York. Delegaţia României, formată din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) şi ai Băncii Naţionale a României (BNR), a primit trofeul în cadrul ceremoniei anuale a Child and Youth Finance International 2014 (CYFI), desfăşurată la sediul ONU din New York, în prezenţa ambasadorului României la ONU, Simona Miculescu.

Dezbatere: Cum arata dascalul lider al secolului XXI

Posted: 23 May 2014 06:05 AM PDT

30 de profesori şi directori din şcoli de stat şi private, reprezentanţi ai Inpectoratului Şcolar Judeţean, ai Casei Corpului Didactic şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Cluj-Napoca au participat ieri, la Transylvania College, la o dezbatere menită să contureze profilul dascălului leader al secolului XXI. Dezbaterea a fost precedată de scurte prezentări oferite de doamna Simona Baciu, Fondator şi Preşedinte al şcolii Transylvania College, Mihaela Feodorof, Managing Partner al Yourway Counseling, Mădălina Bălan, Managing Partner la HART Consulting şi Diana Vancea, Manager Recrutare la Banca Transylvania. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Din 26 mai, „Adevarul“ aduce colectia „Caiete de vacanta“ pentru clasele I-IV

Posted: 23 May 2014 03:56 AM PDT

Colectia „Caiete de vacanta" cuprinde patru caiete care vor fi distribuite impreuna cu ziarul „Adevarul" in 26 mai, in 2 iunie, in 9 iunie si in 16 iunie la un pret special de doar 9,99 lei. Este vorba despre o colectie foarte utila pentru a-ti tine copilul in priza pe perioada vacantei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment