Friday, October 10, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Mobilitate intre Romania si Franta pentru tinerii cercetatori

Posted: 10 Oct 2014 08:50 AM PDT

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Ştiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, si rectorul Agentiei Universitare a Francofoniei, Bernard Cerquilini, au semnat un memorandum de intelegere care va permite lansarea unui program de finantare pentru proiecte internationale de cercetare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei finanteaza 29 de instalatii si obiective de  interes national

Posted: 10 Oct 2014 08:21 AM PDT

Ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Ştiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, a lansat vineri Programul de Finantare al Noilor Instalatii de Cercetare de Interes National, prin care vor fi sustinute financiar aproape 30 de obiective de interes national.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EXCLUSIV Ministerul Educatiei a schimbat acordul-cadru cu editurile pentru noile manuale: vor reevaluari anuale si noi licitatii

Posted: 10 Oct 2014 07:08 AM PDT

Ministerul Educatiei a semnat joi seara, dupa aproape 8 ore, acordul-cadru cu editurile castigatoare pentru noile manuale, mai putin Abecedarul. Reprezentantii editurilor sustin ca acest acord-cadru a fost modificat fata de varianta din caietul de licitatii: ministerul vrea sa mai poata organiza alte licitatii in cei patru ani, cat e valabil documentul, si sa poata reevalua anual continutul cartilor. Manualele vor ajunge pe banci in noiembrie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Mihnea Costoiu a lansat Programul de Finantare al Noilor Instalatii de Cercetare de Interes National

Posted: 10 Oct 2014 06:03 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, a lansat vineri, 10 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat de Ministerul Educaţiei - Activitatea de cercetare, Programul de Finanţare al Noilor Instalaţii de Cercetare de Interes Naţional.

Mita la bacalaureat: Inspectorul scolar din Braila, in arest la domiciliu. Profesorii, sub control judiciar

Posted: 10 Oct 2014 04:53 AM PDT

Cei doi profesori corectori din Brăila, acuzați că au luat 2.500 de lei mită pentru a promova un candidat la bacalaureat, au fost puși sub control judiciar, în timp ce inspectorul școlar se află în arest la domiciliu, a decis Tribunalul Galați, potrivit Mediafax. ...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Memorandum de intelegere intre Ministerul Educatiei si Agentia Universitara a Francofoniei pentru finantarea proiectelor de cercetare

Posted: 10 Oct 2014 01:39 AM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, şi rectorul Agenţiei Universitare a Francofoniei, Bernard Cerquilini, au semnat joi, 9 octombrie, un memorandum de înţelegere care va permite lansarea unui program de finanţare pentru proiecte internaţionale de cercetare.

No comments:

Post a Comment