Monday, October 6, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


INTERVIU Singurul roman premiat de una dintre cele mai prestigioase scoli de Drept din lume: „Prea multi studenti au note de zece in Romania“

Posted: 06 Oct 2014 10:26 AM PDT

Stabilit de peste 11 ani in Spania, tanarul avocat Alexandru Lazar este singurul roman premiat de Institutul Superior de Drept si Economie (ISDE), una dintre scolile de Drept cu renume global. Va prezentam povestea lui Alexandru pana la recunoasterea internationala, dar si cum crede el ca putem „spala" imaginea negativa a Romaniei de peste hotare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor manuale scolare la clasa I. Elevii le vor avea in maximum 10 zile

Posted: 06 Oct 2014 04:03 AM PDT

Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor Abecedare si manuale de Matematica de la clasa I, potrivit datelor pe care „Adevarul" le-a obtinut de la Ministerul Educatiei. Reprezentantii principalei edituri care le retipareste spun ca in cel mult 10 zile, elevii vor avea manuale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

„Vin sa va omor“. Studentii de la Harvard amenintati printr-un mail

Posted: 06 Oct 2014 01:52 AM PDT

Sute de studenti de la Universitatea Harvard au primit vineri un mail de la o persoana  care ii ameninta ca vine sa-i impuste pe toti in urmatoarea zi, potrivit politiei din campus. A doua zi, studentii  au primit un alt mail de la acelasi cont, care continea scuze pentru primul mail trimis.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cresc alocatiile pentru copiii care provin din familii nevoiase!

Posted: 06 Oct 2014 01:38 AM PDT

   Guvernul va prezenta saptamana viitoare un proiect prin care alocatiile de 42 de lei vor fi suplimentate pentru cazurile sociale.    Astfel, alocatiile pentru copiii care provin din familii cu venituri mici vor fi suplimentate de la 1 ianuarie 2015.   Inca nu s-a stabilit exact care va fi cuantumul […] The post Cresc alocatiile pentru copiii care provin din familii nevoiase! .

No comments:

Post a Comment