Tuesday, October 7, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


CNSC: S-a incheiat licitatia pentru noile manuale, mai putin pentru Abecedar

Posted: 07 Oct 2014 04:06 AM PDT

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dat unda verde Ministerului Educatiei sa semneze contractele pentru majoritatea noilor manuale scolare, mai exact Comunicare in limba romana clasa a II-a si Matematica si explorarea mediului clasele I si a II-a, maghiara clasa I si engleza clasa I. Singurul manual neadjudecat ramane Abecedarul.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ce sanse de angajare mai au tinerii dupa facultate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Posted: 07 Oct 2014 02:21 AM PDT

Din ce in ce mai putini tineri merg catre o facultate sau isi permit sa termine cu bine invatamantul superior, in conditiile in care o diploma nu mai ofera garantia unui loc de munca. Iar multi dintre cei care aleg calea studii superioare nu stiu de fapt incotro s-o apuce. Despre generatia nehotarata si solutii pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor discutam la Adevarul Live, de la ora 15.00.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Au inceput forajele pentru constructia Laserului de la Magurele. Apele Romane au acordat avizul. Zamfir: „Vom avea probabil intarzieri de o luna”

Posted: 07 Oct 2014 02:17 AM PDT

Proiectul celui mai mare laser din Lume, ce va fi construit la Magurele, in Romania, a fost deblocat si au inceput forajele pentru cele peste 1.000 de pompe geotermale, dupa ce Apele Romane au acordat avizul, cu o intarziere de 11 luni. Graficul lucrarilor va fi refacut, potrivit directorului proiectului, insa va fi vorba cel mai probabil de o intarziere cu o luna, fara a periclita angajamentele luate in fata Comisiei Europene.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment