Thursday, October 9, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


50 de milioane de euro de la Ministerul Fondurilor Europene pentru dascali

Posted: 09 Oct 2014 09:25 AM PDT

Dascalii, inclusiv cei din universitar, vor primi un stimulent de 150 de euro pentru a face cursuri de formare profesionala, inclusiv pe tema metodelor de predare pe sistem digital, in cadrul unui proiect in valoare de peste 50 de milioane de euro cofinantat din fonduri europene, prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Oficialii iau in calcul un supliment de 10 euro pentru achizitia de materiale didactice.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Un nou targ de universitati straine in acest weekend la Bucuresti

Posted: 09 Oct 2014 07:45 AM PDT

Targul de universitati straine „World Education" are loc sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie, intre orele 10:00 - 17:00, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Potrivit organizatorilor, statisticile britanice evidentiaza o crestere de 7% in randul tinerilor romani care aplica pentru studii la universitatile din Regatul Unit.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Concediul de maternitate ar putea fi extins

Posted: 09 Oct 2014 01:59 AM PDT

   Concediul de maternitate pentru mame ar putea fi extins.    Potrivit infolegal.ro, Ministrul Muncii, Rovana Plumb, propune introducerea unor facilitati si indemnizatii pentru mamele care nasc si sunt in somaj sau nu au un loc de munca.    „A fost o discutie in cadrul Forumului (de la Milano n.r) […] The post Concediul de maternitate ar putea fi extins .

FOTO Cum arata noile manuale digitale publicate gratuit pe internet de edituri

Posted: 09 Oct 2014 01:36 AM PDT

Manualul digital pentru Comunicare in limba romana la clasa a II-a, realizat de Ascendia Design in parteneriat cu editura Didactica si Pedagogica, este primul manual nou publicat joi dimineata integral pe internet, gratuit si la dispozitia tuturor, dupa ce au fost validati castigatorii licitatiei publice. Ulterior, si alte edituri castigatoare au publicat propriile manuale digitale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Participarea ministrului Mihnea Costoiu la a treia editie a Conferintei Copernicus

Posted: 08 Oct 2014 10:40 PM PDT

Ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, participă joi, 9 octombrie, cu începere de la ora 10:00, la a treia ediţie a Conferinţei Copernicus, „Copernicus Services in the SENTINEL Era - Benefits for Eastern Europe".

Mihnea Costoiu l-a felicitat pe profesorul Stefan Hell, laureat al Premiului Nobel pentru Chimie in anul 2014

Posted: 08 Oct 2014 09:47 PM PDT

Ministrul delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Științifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, l-a felicitat pe profesorul german de origine română Stefan Hell pentru înalta distincție ce i-a fost acordată de Academia Regală de Științe a Suediei.

No comments:

Post a Comment