Wednesday, October 8, 2014

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Cum arunca Guvernul un milion de lei pe geam. Noile manuale se suprapun peste comanda pripita de vechi manuale

Posted: 08 Oct 2014 10:01 AM PDT

Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor manuale de la clasa I, bani „aruncati pe fereastra", sustin dascalii si expertii: acestea nu au ajuns in toate scolile si in curand vor ajunge pe banci noile manuale scolare.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul pregateste noile programe scolare pentru clasele a III-a si a IV-a

Posted: 08 Oct 2014 06:16 AM PDT

Noua programa scolara pentru clasele a III-a si a IV-a, care va inchide cercul modificarilor aduse modului de predare a materiei in invatamantul privat, urmeaza sa fie pusa in dezbatere zilele urmatoare, astfel in cat editorii sa propuna noile manuale, inclusiv digitale. Insa, dupa experienta licitatiei publice pentru primele doua clase primare, sunt sanse mici ca elevii care intra toamna viitoare in clasa a III-a sa invete de pe manuale noi.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor manuale scolare la clasa I

Posted: 07 Oct 2014 11:40 PM PDT

   Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor Abecedare si manuale de Matematica de la clasa I, scriu jurnalistii de la Adevarul.    Reprezentantii principalei edituri care le retipareste spun ca, in cel mult 10 zile, elevii vor avea manuale.    Este vorba de Abecedarele […] The post Ministerul Educatiei a alocat peste un milion de lei pentru retiparirea vechilor manuale scolare la clasa I .

No comments:

Post a Comment