Sunday, April 19, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii revin la scoala luni, dupa vacanta de primavara. Calendarul Evaluarilor Nationale de la a II-a, a IV-a si a VI-a

Posted: 19 Apr 2015 10:05 AM PDT

Vacanta de primavara se incheie, iar elevi revin la scoala luni. Semestrul al doilea se va incheia pe 19 iunie, iar in luna mai, elevii de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor sustine Evaluarile Nationale. Evaluarea Nationala pentru elevii clasei a VIII-a este programata in 22-24 iunie, iar Bacalaureatul, in 8 iunie-3 iulie.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elevii si prescolarii revin luni la cursuri

Posted: 19 Apr 2015 07:50 AM PDT

       Elevii si prescolarii se intorc de luni la cursuri, dupa o vacanta de o saptamana.    In acest semestru, tezele trebuie programate pana pe 22 mai.    Potrivit Ministerului Educatiei, anul scolar se incheie pe 19 iunie, mai devreme insa pentru elevii claselor a VIII-a si a […] The post Elevii si prescolarii revin luni la cursuri appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Banca Mondiala si Romania semneaza un acord pentru reducerea abandonului scolar si cresterea numarului de studenti

Posted: 19 Apr 2015 01:48 AM PDT

Vicepresedintele Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala (ECA), Laura Tuck, si Ministrul Finantelor Publice din Romania, Eugen Teodorovici, au semnat vineri un acord de imprumut a 200 de milioane de euro pentru Proiectul privind Invatamantul Secundar din Romania (Romania Secondary Education Project - ROSE), care va fi implementat de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii Ştiintifice in urmatorii sapte ani.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Şcoala profesionala 2015. Noul calendar de admitere in invatamantul profesional. Inscrierile au fost devansate

Posted: 19 Apr 2015 01:22 AM PDT

Ministerul Educatiei a publicat un nou calendar de inscriere in invatamantul profesional, devansand data de completare a cererilor de inscriere. Astfel, completarea cererilor de inscriere in invatamantul profesional de trei ani, pentru anul scolar 2015-2016, va avea loc in perioada 8-12 iunie, in loc de 15-17 iunie, cum a fost pana acum.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment