Wednesday, April 22, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Programe scolare pentru patru optionale, aprobate de ministrul Educatiei

Posted: 22 Apr 2015 09:06 AM PDT

Programele scolare pentru disciplinele optionale "Joc si miscare", "Educatie pentru prevenirea riscului rutier", "Educatie pentru dezvoltare" si "Educatie pentru drepturile de proprietate intelectuala" au fost aprobate prin Ordin de Ministru, publicat miercuri in Monitorul Oficial.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cursuri de formare pentru angajatii din organizatiile nonguvernamentale, la Academia de Studii Economice (ASE)

Posted: 22 Apr 2015 08:59 AM PDT

90 de manageri de ONG-uri din Romania vor beneficia de cursuri de formare si seminarii dedicate schimbului de bune practici, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti. Astfel, pe o perioada de 14 luni, se urmareste cresterea capacitatii si sprijinirea ONG-urilor romanesti in procesul acestora de profesionalizare a practicilor manageriale si de sustenabilizare a organizatiei.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O romanca, premiata in premiera la British Expertise International Awards

Posted: 22 Apr 2015 06:33 AM PDT

Ana Becheru, presedintele si co-fondatoare a Uniunii Studentilor Români din Marea Britanie, a câstigat British Expertise International Awards la categoria "Tânarul Consultant al Anului 2015" pentru realizarea si implementarea unui numar divers de

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Inscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe o perioada determinata

Posted: 22 Apr 2015 03:08 AM PDT

        Proiectul de lege privind inscrierea la ora de Religie a ajuns, marti, la Comisia de Invatamant din Senat, care a adus o serie de amendamente pe textul aprobat de Comisia de invatamant de la Camera Deputatilor (prima camera sesizata), potrivit adevarul.ro.    Astfel, in loc ca […] The post Inscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe o perioada determinata appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Studentii cer revizuirea Legii Educatiei: Manifest pasnic, in fata Universitatii din Bucuresti

Posted: 22 Apr 2015 01:07 AM PDT

Astazi, începând cu ora 13:00, în fata Universitatii din Bucuresti, va avea loc un Manifest pasnic unde sunt asteptati studenti si cadre didactice din toate Universitatile Bucurestene, cu scopul de a semna petitia prin care se solicita revizuirea

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment