Thursday, April 23, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Elevii romani, premiati la competitii internationale de latina

Posted: 23 Apr 2015 06:42 AM PDT

Elevii români prezenti la competitiile internationale de limba latina - Certamen Horatianum si Certamen Ovidianum Sulmonense -, desfasurate în perioada 16-19 aprilie, în localitatile Venosa si Sulmona, au obtinut un premiu I si doua premii speciale.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Matematica e doar pentru fete

Posted: 23 Apr 2015 06:33 AM PDT

Exista, cine ar fi crezut, o specie bizara si contraintuitiva de olimpiada: Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete. Concurs la care Romania a obtinut patru medalii clasandu-se, astfel, pe locul trei in topul final. Performanta e remarcabila si cere intr-adevar un laudatio, scrie Roxana Dumitrache pe blogul sau de pe adevarul.ro

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Universitatea "Titu Maiorescu" implineste 25 de ani

Posted: 23 Apr 2015 06:18 AM PDT

Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti implineste, pe 23 aprilie, 25 de ani de existenta. Cu acest prilej, in Alma Mater care poarta numele fondatorului culturii si civilizatiei romanesti moderne, Titu Maiorescu, se va desfasura un program de actiuni academice si culturale, care vor celebra jubileul academic al Universitatii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Asociatia Paspartu si-a deschis campania de strangere de fonduri si sponsorizari

Posted: 23 Apr 2015 04:04 AM PDT

   Asociatia Paspartu si-a deschis campania de strangere de fonduri si sponsorizari din acest an. Si ce modalitate mai convenabila de a face acest lucru decat prin deja celebrul 2%!    Daca iti doresti sa sustii arta si cultura, daca te intereseaza evenimentele dedicate jurnalismului cultural si vrei sa citesti articole despre tot […] The post Asociatia Paspartu si-a deschis campania de strangere de fonduri si sponsorizari appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Ce promit scolile private din Capitala? Despre alternativa invatamantului de stat, la Adevarul Live

Posted: 23 Apr 2015 03:14 AM PDT

In timp ce in scolile de stat o invatatoare are si 38 de elevi in clasa, copiii din clasa I, in sistemul privat, se pot bucura de atentia a doua invatatoare. Pe de alta parte, taxele de scolarizare ii indeparteaza pe multi romani de alternativa invatamantului privat. Cu ce sunt mai bune scolile private decat cele de stat? Raspunsul – joi, de la 14.00, la Adevarul Live.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministerul Educatiei a lansat licitatia pentru manualele de la clasa a III-a si pentru manualele de la clasele I si a II-a care nu au fost atribuite anul trecut

Posted: 23 Apr 2015 02:36 AM PDT

Licitatia pentru noile manuale de clasa a III-a a fost lansata oficial joi, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). De asemenea, Ministerul Educatiei a relansat licitatia pentru manualele de clasele I si a II-a care nu au fost inca atribuite.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia video la proba de Matematica, pentru profilul Tehnologic

Posted: 23 Apr 2015 12:20 AM PDT

Campania „Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" continua joi, de la ora 11.00, cu lectia video pentru proba de matematica, la profilul Tehnologic, predata de profesoul Florentin Visescu de la Colegiul National „Mihai Eminescu" din Bucuresti.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment