Monday, April 20, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


ExamenulTau.ro, platforma online de pregatire a elevilor pentru examenul de Capacitate

Posted: 20 Apr 2015 08:47 AM PDT

O platforma de pregatire pentru Evaluarea Nationala, ExamenulTau.ro, dedicata elevilor de clasa a VIII-a, a fost lansata recent. Platforma cuprinde sectiuni de testare, invatare, recapitulare, evaluare, exersare, simulare examen si permite completarea cunostintelor orientat si rapid, prin identificarea eficienta a zonelor unde elevul obtine punctaj mic.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Patru medalii si locul 3 in Europa pentru lotul feminin de matematica al Romaniei

Posted: 20 Apr 2015 06:57 AM PDT

Echipa Romaniei, prezenta la a patra editie a Olimpiadei Europene de Matematica pentru Fete (14 - 20 aprilie, la Minsk), a obtinut patru medalii: doua medalii de aur, o medalie de argint si o medalie de bronz. Astfel, Romania a ocupat locul 3 in clasamentul pe medalii (din 23 de tari europene si 7 tari invitate).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Sorin Mihai Cimpeanu propune conducerii Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti sa analizeze posibilitatea de a prelua Institutul „Cantacuzino”

Posted: 20 Apr 2015 03:25 AM PDT

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, a transmis săptămâna trecută o scrisoare domnului Ioanel Sinescu, academician şi rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti, în care-şi exprimă disponibilitatea de a identifica împreună soluţii în vederea deblocării situaţiei existente la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie „Cantacuzino".

O petitie impotriva desfiintarii UEFISCDI, semnata de peste 2.300 de persoane, depusa luni la Guvern

Posted: 20 Apr 2015 02:01 AM PDT

Organizatiile cosemnatare se opun vehement desfiintarii sau reorganizarii UEFISCDI, lansand prin aceasta petitie un apel catre Parlamentul Romaniei sa respinga proiectul de lege si sa permita Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) sa isi continue activitatea ca pana in prezent.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia video la proba de Matematica, pentru profilul Mate-Info

Posted: 20 Apr 2015 01:04 AM PDT

Campania "Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015" continua luni, de la ora 13.00, cu lectia video pentru proba de matematica, la profilul Mate-Info, care va fi predata de profesorul Costel Chites de la Colegiul National "Tudor Vianu" din Capitala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cursurile optionale pentru copii, sute de lei aruncati in vant de parinti

Posted: 20 Apr 2015 12:13 AM PDT

Scot sute de lei lunar din buzunar pentru cursuri optionale, dar de cele mai multe ori banii sunt aruncati în vânt! Fie ca vorbim de engleza, germana, înot sau balet, multe dintre optionalele pe care copiii le au în programa sunt facute degeaba,

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

No comments:

Post a Comment