Tuesday, April 21, 2015

Stiri din Educatie

Stiri din Educatie


Ziua Portilor Deschise la Şcoala de Televiziune

Posted: 21 Apr 2015 10:18 AM PDT

Şcoala de Televiziune "Tudor Vornicu" organizeaza "Ziua Portilor Deschise", eveniment la care sunt invitati atat jurnalistii, cat si parintii si tinerii pasionati de mass-media. Participantii vor asista la cursuri si vor putea discuta cu coordonatorii scolii.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cum sa inveti informatica devreme. Au inceput inscrierile pentru Digital Kids

Posted: 21 Apr 2015 06:55 AM PDT

Concursul Digital Kids adresat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani a fost lansat oficial marti. Copiii se pot inscrie online in competitie la una dintre cele cinci categorii propuse: Jocuri, Utilitare, Aplicatii pentru scoala, Roboti si Multimedia.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Noi modificari legate de inscrierea la ora de Religie. Ce au decis senatorii

Posted: 21 Apr 2015 06:44 AM PDT

Senatorii din Comisia pentru Învatamânt au decis ca înscrierea la ora de Religie sa se faca pe un ciclu de învatamânt (4 ani de scoala), printr-o cerere scrisa, iar retragerea de la ora se va putea face numai la sfârsit de

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Exclusiv. Inscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe ciclu de invatamant, retragerea fiind posibila doar la sfarsit de an scolar

Posted: 21 Apr 2015 05:22 AM PDT

Senatorii din Comisia pentru Invatamant au decis marti ca inscrierea la ora de Religie sa se faca pe un ciclu de invatamant (4 ani de scoala), printr-o cerere scrisa, iar retragerea de la ora se va putea face numai la sfarsit de an scolar, tot prin cerere scrisa. Proiectul de lege va mai trece pe la Comisia Juridica, raportul fiind unul comun intre cele doua comisii, urmand ca apoi sa ajunga in plenul Senatului, care este camera decizionala.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ganduri din strainatate. Cum viseaza studentii romani sa schimbe Romania cand se intorc de la studii

Posted: 21 Apr 2015 02:28 AM PDT

In fiecare an, 5000 de studenti pleaca din Romania si aleg sa studieze in strainatate din multe motive, insa de cele mai multe ori, ei pleaca in cautarea unor perspective noi, unor medii profesionale mai deschise spre inovatie si a unor culturi pe care sunt curiosi sa le exploreze.

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Succes pentru elevele din Romania: Patru medalii si locul 3 in Europa la Olimpiada de Matematica

Posted: 21 Apr 2015 01:25 AM PDT

   Romania s-a clasat pe locul al treilea, cu doua medalii de aur si cate una de argint si bronz, la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete. Evenimentul  s-a desfasurat in perioada 14 – 20 aprilie la Minsk.    Lotul olimpic national a fost compus din patru eleve de la […] The post Succes pentru elevele din Romania: Patru medalii si locul 3 in Europa la Olimpiada de Matematica appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

Universitatea de Medicina din Bucuresti ar putea prelua Institutul Cantacuzino

Posted: 21 Apr 2015 01:11 AM PDT

   Universitatea de Medicina din Bucuresti ar putea prelua Institutul Cantacuzino.    Ministrul Educatiei, Sorin Mihai Cimpeanu, a propus conducerii Universitatii sa analizeze aceasta posibilitate.    Sorin Cimpeanu i-a trimis, saptamana trecuta, o scrisoare rectorului UMF Ioanel Sinescu.    „Avand in vedere competenta, expertiza precum si interesul manifestat in ultima […] The post Universitatea de Medicina din Bucuresti ar putea prelua Institutul Cantacuzino appeared first on Stiri din Educatie | Edu News.

No comments:

Post a Comment